ČUBRILOVIĆ: OČEKUJEM DOBRE REZULTATE NA SARAJEVSKO-ROMANIJSKOJ REGIJI

Izvor/medij: Princip
Ocjena: Pristrasno izvještavanje
Raskrinkano u: Lokalni izbori 2020: Anonimni portal pristrasno o SNSD-u u Istočnom Sarajevu

Predsjednik Demokratske saveza Nedeljko Čubrilović poručio je večeras da ova stranka očekuje dobre rezultate na lokalnim izborima u Sarajevsko-romanijskoj regiji.


"Očekujemo da Demos bude parlamentarna stranka u svim lokalnim zajednicama u gradu Istočno Sarajevo i ako budu ovako radili kao što su pokazali – jedinstvo, energiju, volju, siguran sam u dobar rezultat", rekao je Čubrilović novinarima prije početka proširene sjednice Opštinskog odbora Demosa Pale.

On je podsjetio na potpisane sporazume o podršci kandidatima SNSD-a za načelnike u svih šest opština u sastavu grada Istočno Sarajevo, kao i na podršku kandidatu za gradonačelnika, te izrazio nadu da će članovi i simpatizeri Demosa ispoštovati odluku rukovodstva stranke i podržati kandidate sa kojima je potpisan sporazum.

Čubrilović je istakao da su se danas na Palama uvjerili u aktivnost članova u vezi sa pripremama za lokalne izbore, te istakao da se veliki broj kandidata prvi put nalazi na kandidatskoj listi.

On je naveo da stranka i njeni članovi pred sobom imaju tridesetak dana predizborne kampanje, a da je najvažnije izdržati i posljednji dan.

Nosilac kandidatske liste Demosa za Skupštinu opštine Pale na predstojećim lokalnim izborima Aco Stanišić očekuje da ova stranka osvoji šest odborničkih mandata i da budu u većini u Skupštini grada Istočno Sarajevo, kao i u vlasti u svim opštinama u sastavu grada.

On je izrazio zadovoljstvo što se predsjednik Demosa, prilikom posjete Opštinskom odboru stranke na Sokocu, uvjerio da je situacija možda i bolja nego što je očekivao.

"Večeras će se uvjeriti da je na Palama zasigurno najbolja situacija u cijeloj Sarajevsko-romanijskoj regiji", rekao je Stanišić, te podsjetio da Demos prvi put izlazi na izbore, kao i da će ostvariti zapažene rezultate.

Proširenoj sjednici Opštinskog odbora Demosa prisustvovali su i kandidati SNSD-a za načelnika Pala Boško Jugović i gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić. 

/SRNA/

Članak indeksiran 22. 11. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me