DEMOS PALE DO DALJNJEG NEĆE ORGANIZOVATI PREDIZBORNE SKUPOVE

Izvor/medij: Princip
Ocjena: Pristrasno izvještavanje

Demokratski savez - DEMOS Pale saopštio je danas da će zbog pogoršanja epidemiološke situacije u ovoj opštini do daljnjeg  suspendovati sve predizborne skupove i druga javna okupljanja u sklopu predizborne kampanje.


"Epidemiološka situacija u našoj opštini se u proteklom periodu naglo pogoršala i jedno smo od žarišta virusa korona u Srpskoj, a prema zvaničnim informacijama do pojačanog širenja virusa došlo je usljed nepoštovanja mjera i organizacije okupljanja naših sugrađana u velikim grupama. Kako nam je zaštita zdravlja naših sugrađana na prvom mjestu, Demokratski savez - DEMOS Pale obustaviće sve predizborne aktivnosti koje podrazumijevaju okupljanje većeg broja ljudi, do momenta stabilizacije epidemiološke situacije", saopšteno je iz DEMOS-a Pale.

Dodaju da svojim aktivnostima ne žele da ugrožavaju zdravlje sugrađana i apeluju da se pridržavaju propisanih mjera, nose maske i održavaju distancu, jer je odgovornost na svima nama.

"Takođe, apelujemo i na druge učesnike u izbornoj trci da odgode sva planirana okupljanja, jer u ovom momentu ne postoji preči cilj od zaštite zdravlja i života svih nas", navode u saopštenju i dodaju da će o idejama, planovima i programu javnost redovno informisati putem zvaničnih naloga na društvenim mrežama, te nalozima kandidata.

Članak indeksiran 22. 11. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me