DODIK: JUGOVIĆ I ĆOSIĆ NAJBOLJE RJEŠENJE ZA NASTAVAK RAZVOJA

Izvor/medij: Princip
Ocjena: Pristrasno izvještavanje

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je danas u Palama da su kandidati SNSD-a na predstojećim izborima za načelnika opštine Boško Jugović i za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić najbolje rješenje jer sa republičkom i vlašću na nivou BiH mogu da računaju na kontinuitet razvoja lokalne zajednice.


On je naglasio da je danas došao u Pale po još jednu pobjedu SNSD-a, po pobjedu Jugovića i Ćosića.

"Imam obraza da to zatražim od ovih ljudi", rekao je Dodik novinarima nakon susreta sa kandidatima za odbornike u Skupštini opštine Pale, navodeći primjere dosadašnjeg ulaganja u ovu lokalnu zajednicu.

Dodik je naveo da je učestvovao u realizaciji mnogih projekata u Palama od izgradnje fakulteta, promenade, crkve, preko nove škole `Srbija`, sportske dvorane, studentskih domova, tunela Stambulčić, pa do Jahorine u koju je do sada uloženo više od 100 miliona KM, a u narednom periodu biće uloženo još toliko za poboljšanje ukupne turističke ponude.

On je istakao da je sve to za dobrobiit ljudi koji žive i rade u Palama.

Dodik je naglasio da se mora uraditi više za svakog čovjeka, da se obezbijedi više radnih mjesta, da to nije floskula, jer je i u periodu epidemije virusa korona Republika Srpska izgubila najmanje radnih mjesta u okruženju.

"Ovo je teško vrijeme, vrijeme mnogih izazova, koje traži jedinstvo i stabilnost da bi se na pravi način izvukli iz krize kada dođe vrijeme za sanaciju štete", poručio je Dodik i dodao da će se one zajednice koje budu pocijepane politički i institucionalno baviti sobom, a ne projektima i sanacijom.

Dodik je istakao da je dužnost da se održi stabilnost i da je ta stabilnost u okviru SNSD-a zagarntovana.

On je podsjetio da je u Palama u jednom periodu bilo mnogo ubistava, a da je danas ovaj dio Republike znatno stabilan.

"Uspjeli smo da obezbijedimo stabilnost i bezbjednost i ovog dijela Republike Srpske i cijele Republike", rekao je Dodik i dodao da je sigurnost u tome da stanovnici ove lokalne zajednice na izborima podrže SNSD, odborničku listu stranke i kandidata za načelnika Pala Boška Jugovića.

Dodik je istakao da je Boško Jugović pokazao istrajnost da se bori i da je ono kako se odnosi prema sugrađanima najbolja mjera očekivanja da SNSD pobijedi u Palama, koje su istorijsko mjesto i veoma bitno za srpski narod.

Prema njegovim riječima, istorija će bilježiti da su Pale bile mjesto u kome je donesena odluka o formiranju Republike Srpske, što je veoma značajno.

Dodik se sa kandidatima uz načelnika, gradonačelnika i odbornike i okupljenim građanima prošetao paljanskim šetalištem.


/SRNA/

Članak indeksiran 22. 11. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me