ĐOKIĆ: PRIORITET EKONOMSKI RAZVOJ TRNOVA (FOTO)

Izvor/medij: Princip
Ocjena: Pristrasno izvještavanje
Raskrinkano u: Lokalni izbori 2020: Anonimni portal pristrasno o SNSD-u u Istočnom Sarajevu

Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić izjavio je danas u Trnovu da je prioritet ekonomski razvoj ove lokalne zajednice, koji će omogućiti veće prihode u lokalni budžet, te stabilniju i sigurniju socijalnu politiku i podršku stanovnicima.


"Moramo učiniti napore da se i ova lokalna zajednica ekonomski brže razvija", rekao je Đokić novinarima, nakon predstavljanja kandidata SP-a za odbornike u skupštini ove lokalne zajednice.

On je dodao da je u opštini Trnovo velika šansa u razvoju turizma, jer je ova lokalna zajednica povezana sa Olimpijskim centrom "Jahorina" i postoji velika mogućnost daljeg investiranja u to područje, što će znatno povući određene kapacitete ka planini i od planine u samo Trnovo.

"Potrebno je unaprijediti oblast drvoprerađivačke industrije i biti fleksibilan koliko je god moguće više da u ukupnoj investicionoj aktivnosti Srpske i ovakve opštine imaju tretman lokalnih zajednica koje spadaju u red prioriteta kao izrazito nerazvijene i sa malim brojem stanovnika", istakao je Đokić, dodajući da je važan i energetski razvoj u Trnovu.

On je naglasio da je lista kandidata Socijalističke partije za odbornike u Skupštini opštine Trnovo izuzetno kvalitetna, da je čine mladi ljudi koji su dovoljno politički iskusni, zreli i maksimalno spremni da se posvete radu za razvoj ove lokalne zajednice.Nosilac liste Socijalističke partije za odbornike u Skupštini opštine Trnovo Miroslav Bjelica rekao je da je odbor relativno mlad, ali da već imaju veliku podršku građana, te da očekuju veoma dobar rezultat na lokalnim izborima.

"Naš osnovni cilj jeste da stvorimo što bolje uslove za život stanovnika opštine Trnovo. Nadamo se da ćemo osvojiti tri mandata u Skupštini opštine Trnovo, a time ćemo dobiti šansu i da pošaljemo delegata u Skupštinu grada Istočno Sarajevo", istakao je Bjelica koji je dodao da će Socijalistička partija Trnovo na lokalnim izborima podržati Dragomira Gagovića za načelnika opštine Trnovo i Ljubišu Ćosića za gradonačelnika Istočnog Sarajeva. 

Predstavljanju kandidata Socijalističke partije za odbornike u skupštini opštine Trnovo, između ostalih, prisustvovali su načelnici opštine Trnovo Dragomir Gagović i Istočnog Novog Sarajeva Ljubiša Ćosić. /SRNA/

Članak indeksiran 22. 11. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me