JUGOVIĆ: SNSD NUDI IZGRADNJU I STABILNU DRŽAVU

Izvor/medij: Princip
Ocjena: Pristrasno izvještavanje
Raskrinkano u: Lokalni izbori 2020: Anonimni portal pristrasno o SNSD-u u Istočnom Sarajevu

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Pale Boško Jugović rekao je da SNSD nudi građanima izgradnju, stabilnost u državi, konstantno investiranje u svim segmentima.


Jugović je, prilikom promocije kandidata SNSD-a za predstojeće izbore kojoj je prisustvovao i predsjednik stranke Milorad Dodik, istakao da je to prilika da građani vide koja je to snaga i jedinstvo, što se pokazuje svaki dan kroz realizaciju projekata.

On je napomenuo da je jedan od tih projekata i današnje zajedničko polaganje kamena temeljca za izgradnju Muzeja odbrambeno-otadžbinskog rata.

Jugović očekuje da će građani izabrati najbolju opciju, a to je nastavak onoga što je urađeno prethodnih godina, da će izabrati jedinstvo vlasti na lokalnom, gradskom i republičkom nivou, što znači pobjedu njega kao kandidata za načelnika opštine Pale, dobar rezultata liste odbornika, kao i Ljubiše Ćosića za gradonačelnika Istočnog Sarajeva.

Ćosić je naglasio da su stanovnici Pala 2016. godine dali povjerenje SNSD-u i Jugoviću i da je za protekle četiri godine učinjen značajan iskorak u odnosu na raniji period.

On je istakao da je Jugović pokazao da je opština Pale najznačajnija i najveća u sastavu grada Istočno Sarajevo i da sigurno da on i njegov tim, zajedno sa iskrenim koalicionim partnerima, idu u ubjedljivu pobjedu pod sloganom "Okupljanje za Pale, okupljanje za Istočno Sarajevo".

"Nama treba integralan grad Istočno Sarajevo od Sokoca do Pala, sa jedinstvenim prostorom koji će biti podržan od Vlade Republike Srpske i, od srpskog člana Predsjedništva, našeg predsjednika Dodika", rekao je Ćosić.

On je naglasio da ne postoji nijedan kapitalni ili projekat od velikog značaja za grad Istočno Sarajevo u čijoj realizaciji nije učestvovala Vlada Republike Srpske i čijoj realizaciji pečat nije dao SNSD.

Ćosić je ocijenio da je Jugović u prethodnom periodu uradio mnogo, da su svi zajedno u tri lokalne zajednice u gradu koje su vodili pokazali iskorak i da će u narednih 20 dana građani prepoznati ispravnost njihove politike i dati im priliku da nastave da vode one lokalne zajednice za koje su se kandidovali, da osvoje nove i da vode grad Istočno Sarajevo.


/SRNA/

Članak indeksiran 22. 11. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me