Raskrinkavanje.ba

Od parodije do vijesti: Arapski komentator nije “zapjevao” kada je ugledao navijačicu

Preko 60 portala iz regiona objavilo je “vijest” o ispadu arapskog komentatora koji je navodno počeo da pjeva usred prenosa utakmice, očaran ljepotom navijačice na tribini.

Na portalu Espreso 19.6.2021. godine objavljen je članak pod naslovom:

ARAPSKI KOMENTATOR TOTALNO ODLEPIO KADA JE VIDEO PREZGODNU RUSKINJU NA TRIBINAMA: Peva, stenje, uzdiše - HIT!

U članku se tvrdi da je arapski komentator tokom prenosa utakmice između Rusije i Belgije zapjevao od oduševljena kada je kamera prikazala lijepu navijačicu na tribinama.

Navikli smo da arapski komentatori svojim izjavama izmamljuju osmeh kod gledalaca, ali slučaj na koji smo naleteli gledajući utakmicu između Belgije i Rusije ostavio nas je šokiranim.

Naime, u toku prenosa kamera je uhvatila na tribinama prelepu Ruskinju obučenu u kratak šorc, a reakcija arapskog komentatora je vrlo zbunjujuća.

U jednom trenutku počeo je da peva, stenje i da ispušta zvuke napaljenog tinejdžera koji je baš zagoreo.

Video koji navodno prikazuje ispad arapskog komentatora objavljen je 17.6.2021. godine na Facebook stranici Dnevna doza hrvatskih komentatora.

Vijest o arapskom komentatoru koji pjeva o ženi s tribine objavilo je više od 60 domaćih i regionalnih portala. 

Članci objavljeni u mnogobrojnim medijima sadrže varijacije netačnih tvrdnji o nastanku snimka. Pojedini portali naveli su da je snimak nastao na utakmici Evropskog prvenstva između Rusije i Belgije, dok su drugi tvrdili da je riječ o utakmici između Rusije i Finske. U članku portala Klix navodi se da je snimak nastao u Saint Petersburgu u toku utakmice između Rusije i Češke, te se tagovima “Euro2020” implicira da je snimak nastao na Evropskom nogometnog prvenstvu. 

Portal TSD TV otišao je i korak dalje, te identifikovao ženu sa snimka kao sestru češkog napadača Patrika Schicka, Kristynu Schick, tvrdeći da je isječak nastao u toku prenosa utakmice između Škotske i Češke.

 

Šta su činjenice?

Netačnim tvrdnjama u vezi s ovim viralnim snimkom bavio se i naš partnerski fact-checking portal iz Srbije FakeNews Tragač, u analizi objavljenoj 28.6.2021. godine.

Kako se navodi u analizi, originalni isječak koji prikazuje navijačicu na tribinama datira iz 2019. godine, s utakmice između ruskog kluba Krasnodar i grčkog Olimpijakosa, održanog na Stadionu Krasnodara. Međutim, zvuk “arapskog komentatora” nije autentični dio originalnog snimka. 

Rusi jesu na Euru igrali kod kuće protiv Belgijanaca i Finaca na Stadionu Sankt Peterburga, ali svetloplave stolice na tribinama ne poklapaju se s onima koje su na spornom snimku. To je zato što video-isečak datira iz 2019. godine i susreta ruskog kluba Krasnodar i grčkog Olimpijakosa, održanog na Stadionu Krasnodara, čija je zaštitna boja zelena.

Također je netačna i tvrdnja portala Klix da je snimak nastao na utakmici “Rusije i Češke u Saint Petersburgu”. Fudbalske reprezentacije Rusije i Češke, naime, nisu bile u istoj grupi na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu niti su igrale utakmicu u Saint Petersburgu, gdje se prvenstvo, između ostalog, održava. Posljednji susret su dvije navedene reprezentacije imale 2018. godine u Rostovu na Donu, gdje je održana prijateljska utakmica. 

S obzirom na činjenicu da je isječak nastao 2019. godine na susretu ruskog i grčkog kluba, jasno je da žena na snimku nije ni sestra češkog napadača Patrika Schicka koja je bodrila češku reprezentaciju na utakmici protiv Škotske.

Osim toga, pregledom fotografija na njenom Instagram profilu očito je da Kristyna Schick nije žena sa viralnog snimka jer, između ostalog, nemaju istu boju kose.

Video koji su objavili mnogi mediji zapravo je parodija čiji je autor arapski komičar Sulejman An-Anzi. Dakle, on ne prikazuje arapskog komentatora koji usred prenosa utakmice Evropskog prvenstva pjeva lijepoj navijačici sa tribine.

Snimak u više navrata ide unazad. Djevojka na tribini se zumira i snimak se pušta ispočetka, zbog čega se moglo uočiti da se videom manipuliralo u nekom programu za obradu videa.

FakeNews Tragač kontaktirao je An-Anzija, a on im je rekao da “nikada nije bio ‘pravi’ komentator, a ovakvu vrstu humora izabrao je kako bi se razlikovao od drugih komičara”.

U analizi FakeNews Tragača također se navodi kada je parodija nastala:

Parodiju je snimio pre oko mesec dana, a zatim brzo odlučio da je ukloni sa svih platformi. „Izbrisao sam snimak jer nije namenjen maloletnicima”, kaže Sulejman za FakeNews Tragač i dodaje da se ubrzo predomislio pošto je shvatio kakvu je popularnost video-snimak dostigao na tuđim profilima na društvenim mrežama, koji su snimak preuzeli bez navođenja izvora.

Dakle, viralni snimak ne prikazuje ispad arapskog komentatora tokom prenosa utakmice Evropskog prvenstva, već parodiju za koju je komičar koristio isječak iz prenosa utakmice koja se igrala prije dvije godine.

Shodno činjenicama, tvrdnju da je arapski komentator zapjevao u televizijskom prenosu utakmice, očaran navijačicom sa tribina, koja se izvorno na našem govornom području pojavila na stranici Dnevna doza hrvatskih komentatora, a u medijima je prvobitno objavljena na portalu Espreso, ocjenjujemo kao lažnu vijest.

Sva prenošenja ove tvrdnje ocjenjujemo kao prenošenje lažnih vijesti.

Tvrdnju da je na snimku prikazana Kristyna Schick, objavljenu na portalu TSD TV, također ocjenjujemo kao lažnu vijest.

Napomena

7.7.2021.

Nakon objave ove analize, portali Novosti, Espreso, Telegraf, Sport Blic, Objektiv, Mondo (rs,), Klix, Slobodna Bosna,  24h, Fokus, Net, Crno pile, Nova (.rs), Hayat, Novi, Centralna, Kurir i Dnevno (.hr.)  ispravili su svoje članke, zbog čega im dajemo i ocjenu ispravljeno.

8.7.2021.

Nakon objave ove analize portali Lifestyle Dom, Sport (.ba)ispravili su svoje članke, zbog čega im dajemo i ocjenu ispravljeno.

9.7.2021.

Nakon objave ove analize portal Sport1 Oslobođenje ispravio je svoj članak, zbog čega im dajemo i ocjenu ispravljeno.

12.7.2021.

Nakon objave ove analize portal Tuzlanski  ispravio je svoj članak, zbog čega im dajemo i ocjenu ispravljeno.

14.7.2021.Nakon objave ove analize portal SportSport ispravio je svoj članak, zbog čega im dajemo i ocjenu ispravljeno.

25.8.2021: Portal Dnevnik (.ba) također dobija ocjenu ispravljeno.14.12.2021.Nakon objave ove analize, portal Krstarica ispravio je netačne navode iz svog članka, zbog čega im dajemo i ocjenu ispravljeno.

20.3.2023.

Nakon objave ove analize, portal Mondo (.me) ispravio je svoj članak, zbog čega im dajemo i ocjenu ispravljeno.

5.10.2023. Članak portala Mondo koji je ocijenjen u ovoj analizi naknadno je povezan sa analizom zbog tehničkih razloga.

12.10.2023. Portal Mondo ispravio je svoj članak, zbog čega im dajemo i ocjenu ispravljeno.

13.10.2023. Portal Gol dnevnik (.hr) ispravio je svoj članak, zbog čega im dajemo i ocjenu ispravljeno.

(Raskrinkavanje.ba)

Pogledajte originalne članke
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Mondo.me: HAOS NA EURU ZBOG LEPOTICE: Pojavila se u prenosu, a komentator je potpuno izgubio glavu! (VIDEO)

Otelo mu se, nije mogao da se suzdrži!

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Radio Sarajevo: :) / EURO: Poslušajte reakciju komentatora kada ugleda lijepu rusku navijačicu

Počelo je najdraže doba godine za sve ljubitelje fudbala.

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Reprezentacija (.ba): VIDEO/ Svi dijele reakciju arapskog komentatora kada je vidio ovu Ruskinju na tribinama

Reakcija arapskog komentataora sa duela Rusija – Finska je pravi hit

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Centralna: (VIDEO) Komentator poludio u prijenosu kad je vidio Ruskinju, počeo i pjevati

Tijekom utakmice između Finske i Rusije, arapski komentator duboko je uzdahnuo te je počeo pjevati kada je ugledao lijepu Ruskinju koja je došla podrž...

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 20.06.2021

Bljesak: Ruskinja pomutila um arapskom komentatoru, kako i ne bi!

Kada se na ekranu pojavila atraktivna ruska navijačica koja je sjedila podignutih i prekriženih nogu, komentator se nije suzdržao i samo je izustio du...

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Glas Javnosti: KAKVA 'PROVOKACIJA' SA TRIBINA: Arapski spiker nije mogao da izdrži, POČEO DA IZGOVARA MOLITVU! (VIDEO)

Svaka od utakmica koje se igraju na ovogodišnjem Euru nosi sa sobom uzbuđenja, kako na terenu tako i na tribinama.

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Dnevnik.ba: (VIDEO) Komentator poludio u prijenosu kad je vidio Ruskinju, počeo i pjevati

Tijekom utakmice između Finske i Rusije, arapski komentator duboko je uzdahnuo te je počeo pjevati kada je ugledao lijepu Ruskinju koja je došla podrž...

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Telegraf: Arapski komentator nije izdržao: Zapevao uživo u programu kad je video prelepu navijačicu na Euru

Nije lako biti komentator

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Facebook profili i stranice: Facebook stranica "Druže Ljiro": Arapski komentator EP

Pade covek u sevdah odjednom

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Lifestyle Dom: ARAPSKI KOMENTATOR IZGUBIO “ABDEST” KAD JE KAMERA SNIMILA PRELIJEPU NAVIJAČICU NA EVROPSKOM PRVENSTVU (VIDEO) – POSLUŠAJTE REAKCIJU

Ono što znamo sigurno da mu nije bilo lako. Osim što je EURO smotra najboljih selekcija Evrope u fudbalu, često bude i pozornica za najljepše navijači...

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Objektiv.rs: Komentator zapevao uživo u prenosu: Razlog je prelepa navijačica na Evropskom prvenstvu (VIDEO)

Mnogo je lepih žena navijačica na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u fudbalu koje svojim izgledom oduzimaju dah.

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Skener info: ZANIMLJIVA SCENA Arapski komentator očaran ruskom ljepoticom zapjevao u TV prijenosu

Arapski komentatori su poznati po specifičnom načinu komentarisanja utakmica, a posebno nakon postignutog gola.

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 20.06.2021

Sandžak PRESS: (VIDEO) Arapski komentator nasmijao svijet zbog ruske navijačice

Jedan snimak postao je hit na društvenim mrežama jer je reakcija arapskog komentatora nakon što je vidio ljepoticu na tribinama bila urnebesna.

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 22.06.2021

Krupljani: Arapski komentator pratio je utakmicu, a onda je kamerman pokazao lijepu Ruskinju: Poslušajte reakciju

Njegovu reakciju teško je prepričati, najbolje da poslušate sami...

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Sandžačke: Arapski komentator očaran ruskom ljepoticom zapjevao u TV prijenosu

Arapski komentatori su poznati po specifičnom načinu komentarisanja utakmica, a posebno nakon postignutog gola.

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

CDM: Komentator izgubio koncentraciju kada je ugledao zgodnu navijačicu

Arapski komentator tokom jedne od utakmica na Evropskom prvenstvu nije ostao imun na gošću na stadionu.

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 20.06.2021

Nogometne vijesti (.hr): OVO JE SPEKTAKL: ARAPSKI KOMENTATOR SE POGUBIO TIJEKOM UTAKMICE ZBOG PREKRASNE DAME…

Društvenim mrežama se počela dijeliti snimka arapskog komentatora koji je tijekom prijenosa utakmice drugog kola skupine B između Finske i Rusije na E...

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Klix: Arapski komentator očaran ruskom ljepoticom zapjevao u TV prijenosu

Arapski komentatori su poznati po specifičnom načinu komentarisanja utakmica, a posebno nakon postignutog gola.

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

BH-magazin (.net): Komentator sasvim izgubio koncentraciju u prijenosu uživo: Razumijemo ga (VIDEO)

Rusija je na domaćem terenu u Sankt Peterburgu pobijedila Finsku s rezultatom od 1-0

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 18.06.2021

Crno pile: Komentator izgubio koncentraciju kada je ugledao navijačicu, pa je i zapjevao

Arapski komentator tokom jedne od utakmica na Evropskom prvenstvu nije ostao imun na gošću na stadionu.

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 20.06.2021

Totalinfo: VIDEO: MORATE VIDJETI – Lijepa Ruskinja raspametila arapskog komentatora

U drugom kolu skupine B na Europskom prvenstvu igrali su Rusija i Finska u Sankt Peterburgu.

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Novosti: LEPOTICA NAPRAVILA POMETNJU NA EURO 2020: Pojavila se u prenosu, a komentator je potpuno poludeo (VIDEO)

NA Euro 2020 vratila se publika na stadione, a to ponovo dovodi i do zanimljivih gafova, što na tribinama, što na malim ekranima.

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Facebook profili i stranice: Facebook stranica "Mahalla.ba": Arapski komentator kada je ugledao rusku navijačicu.

Označite prijatelja koji bi isto ovako zapjevao!

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Sportsport: Arapski komentator pao u trans kada je kamera snimila prelijepu Ruskinju

Nije mu bilo lako Osim što je smotra najboljih selekcija Evrope u fudbalu, EURO je i pozornica za najljepše navijačice reprezentacija koje su dio ovo...

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Slobodna Bosna: URNEBESNA REAKCIJA: Arapski komentator pratio je utakmicu, a onda je kamerman pokazao lijepu Ruskinju... (VIDEO)

Njegovu reakciju teško je prepričati, najbolje je da poslušate sami...

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Direktno.rs: Kad je NJU video, TV komentator se izgubio (VIDEO)

Osim što je smotra najboljih selekcija Evrope u fudbalu, Euro je i pozornica za najlepše navijačice reprezentacija koje su deo ovog turnira.

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Hayat: KOMENTATOR U TRANSU KADA JE VIDIO NAVIJAČICU: IZGUBIO KONCENTRACIJU I ZAPJEVAO UŽIVO U PROGRAMU

Arapski komentator tokom jedne od utakmica na Evropskom prvenstvu nije ostao imun na gošću na stadionu.

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 20.06.2021

Media IN: Arapski komentator pratio je utakmicu, a onda je kamerman pokazao lijepu Ruskinju: Poslušajte reakciju

Njegovu reakciju teško je prepričati, najbolje da poslušate sami...

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

BH Portal: Arapski komentator postao HIT: Zapjevao kada je vidio Ruskinju na tribinama

Rusija je u meču drugog kola grupe B Europskog prvenstva u St. Petersburug savladala Finsku rezultatom 1:0, a na tribinama stadiona bilo je prisutno b...

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

24 sata hr: 'Ahaaa...' Komentator poludio u prijenosu kad je vidio Ruskinju

Tijekom utakmice između Finske i Rusije, arapski komentator duboko je uzdahnuo te je počeo pjevati kada je ugledao lijepu Ruskinju koja je došla podrž...

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Mondo.rs: VIDEO LEPOTICU U PRENOSU I IZGUBIO GLAVU: Komentator ostao bez teksta, pa počeo da joj peva! (VIDEO)

Otelo mu se, nije mogao da se suzdrži!

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 21.06.2021

Informer: OD MOMENTA KAD JE NJU UGLEDAO SAMO PEVA I LUPA GLUPOSTI! Ovaj voditelj je SVETSKI HIT!

Arapski komentator tokom jedne od utakmica na Evropskom prvenstvu nije ostao imun na gošću na stadionu

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Depo: 'Ahaaa...': Arapski komentator 'poludio' kad je ugledao zgodnu Ruskinju na tribinama, gole noge ga bacile u trans

Njegova reakcija zasigurno je nasmijala ljude ispred malih ekrana...

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Jajce-online: Prelijepa navijačica omela komentatora: Izgubio koncentraciju i zapjevao uživo u programu kad je vidio

Arapski komentator tokom jedne od utakmica na Evropskom prvenstvu nije ostao imun na gošću na stadionu.

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Nova.rs: Arapski komentator se „pokvario“ zbog navijačice VIDEO

Jedan snimak postao je hit na društvenim mrežama jer je reakcija arapskog komentatora nakon što je video lepoticu na tribinama bila urnebesna.

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Sport.Blic: Ništa ga ne razumemo, a SVE JE JASNO! Komentator zaboravio da je u prenosu, glasno ZAPEVAO kada je u kadru UGLEDAO NJU! /VIDEO/

Mnogo toga zanimljivog se dešava na Evropskom prvenstvu, ali je ovoga puta jedna lepotica obišla čitavu planetu.

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Lažna vijest 17.06.2021

Facebook profili i stranice: Facebook stranica "Dnevna doza hrvatskih komentatora": Nije hrvatski komentator,ali je dovoljno dobro da objavimo.

Arapski komentator zapjevao usred prijenosa kad je režiser u kadar ubacio ovu zgodnu djevojku.

 • Lažna vijest
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

IN Media: Arapski komentator pao u trans kada je kamera snimila prelijepu Ruskinju

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu od 11. juna do 11. jula ove godine mogu da uživaju u magijama najvećih majstora Evropskog fudbala. No...

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Sandzaklive: Arapski komentator se „pokvario“ zbog navijačice (Video)

Jedan snimak postao je hit na društvenim mrežama jer je reakcija arapskog komentatora nakon što je video lepoticu na tribinama bila urnebesna.

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 20.06.2021

Gol dnevnik (.hr): Arapski komentator pratio je utakmicu, a onda je kamerman pokazao lijepu Ruskinju: Poslušajte reakciju

Njegovu reakciju teško je prepričati, najbolje da poslušate sami...

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 20.06.2021

Vidovdan: Смехотресни арапски коментатор Европског првенства (Видео)

Коментатори су ту да нам дочарају фудбалску атмосферу и дешавања на стадиону, али и они су само људи. У току је Европско првенство у фудбалу, а фудбал...

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Dnevno.hr: (VIDEO) KOMENTATOR POLUDIO KAD JE VIDIO SE*SI NAVIJAČICU! Ovo morate čuti, napravio je nešto nevjerojatno

Vruće je, temperature rastu, pa i na utakmicama Eura gdje ima dosta “zapaljujućih” kadrova. Jedan takav dolazi nam s jedne od utakmica, a arapski kome...

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Direktno.hr: VIDEO: NASMIJAO GLEDATELJE Komentator 'poludio' u prijenosu kad je ugledao lijepu Ruskinju

Tijekom utakmice drugog kola skupine B između Finske i Rusije, arapski komentator nije se mogao suzdržati kada se na ekranu pojavila atraktivna ruska...

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Cazin net: (VIDEO) Arapski komentator ‘poludio‘ na izgled zgodne navijačice na tribinama: ‘Aaaaaaaaaaaah...‘

Reakcija arapskog komentatora postala hit

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 21.06.2021

Sport.ba: Arapski komentator pratio je utakmicu, a onda je kamerman pokazao lijepu Ruskinju: Ostalo je historija

Drugo kolo skupine B na Europskom prvenstvu donijelo je sraz Rusije i Finske u Sankt Peterburgu.

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 20.06.2021

Index: Poslušajte kako je arapski komentator reagirao kada je ova ljepotica upala u kadar na Euru

Svijet obilazi urnebesna reakcija arapskog komentatora kada se kamera zaustavila na prekrasnoj navijačici tijekom utakmice između Rusije i Finske.

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Avaz: Prelijepa navijačica omela komentatora: Izgubio koncentraciju i zapjevao uživo u programu kad je vidio

Mnogi se slažu da tribine obiluju lijepim ženama

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Tuzlanski: Arapski komentator postao HIT: Zapjevao kada je vidio Ruskinju na tribinama

Rusija je u meču drugog kola grupe B Europskog prvenstva u St. Petersburug savladala Finsku rezultatom 1:0, a na tribinama stadiona bilo je prisutno b...

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Mondo: Haos na EURU zbog ljepotice: Pojavila se u prenosu, a komentator je potpuno izgubio glavu! (VIDEO)

Otelo mu se, nije mogao da se suzdrži!

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Kurir: OVO MORATE DA ČUJETE IAKO NE RAZUMETE ARAPSKI: Komentator ODLEPIO kada je video zgodnu cicu na tribinama (VIDEO)

Jedna lepotica obišla je čitavu planetu!

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Sport1.Oslobodjenje: (VIDEO) Arapski komentator ‘poludio‘ na izgled zgodne navijačice na tribinama: ‘Aaaaaaaaaaaah...‘

Reakcija arapskog komentatora postala hit

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Novi: PA OVO JE HIT! Prelijepa navijačica omela komentatora: Izgubio koncentraciju i zapjevao uživo u programu kad je VIDIO (VIDEO)

Arapski komentator tokom jedne od utakmica na Evropskom prvenstvu nije ostao imun na gošću na stadionu.

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 20.06.2021

24h: Poslušajte kako je arapski komentator reagirao kada je ova ljepotica upala u kadar na Euru

Svijet obilazi urnebesna reakcija arapskog komentatora kada se kamera zaustavila na prekrasnoj navijačici tijekom utakmice između Rusije i Finske, obj...

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 21.06.2021

TSD TV: Lepa seka Patrika Šika zbunila komentatora

Patrik Šik briljira na Evropskom prvenstvu i sa tri gola deli prvo mesto liste strelaca sa Kristijanom Ronaldom.

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Lažna vijest
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Net hr: AHAAAA VIDEO / Komentator sasvim izgubio koncentraciju u prijenosu uživo. Razumijemo ga

Rusija je na domaćem terenu u Sankt Peterburgu pobijedila Finsku s rezultatom od 1-0

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 20.06.2021

Uskoplje info: Ruskinja pomutila um arapskom komentatoru, kako i ne bi!

Snimka arapskog komentatora koji je tijekom prijenosa utakmice drugog kola skupine B između Finske i Rusije na Europskom prvenstvu iskrenom reakcijom...

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 20.06.2021

Kosova Info: Arapski komentator se „pokvario“ zbog navijačice VIDEO

Jedan snimak postao je hit na društvenim mrežama jer je reakcija arapskog komentatora nakon što je video lepoticu na tribinama bila urnebesna. 

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Rijeka danas: VIDEO: Komentator sasvim izgubio koncentraciju u prijenosu uživo!

Društvenim mrežama se počela dijeliti snimka arapskog komentatora koji je tijekom prijenosa utakmice drugog kola skupine B između Finske i Rusije na E...

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Krstarica: Sportski komentator zapevao uživo, kamere prikazale prelepu navijačicu (video)

Arapski komentator tokom jedne od utakmica na Evropskom prvenstvu nije ostao imun na gošću na stadionu.

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno
Prenošenje lažnih vijesti 20.06.2021

Sandžak danas: (VIDEO) Arapski komentator nasmijao svijet zbog ruske navijačice

Jedan snimak postao je hit na društvenim mrežama jer je reakcija arapskog komentatora nakon što je vidio ljepoticu na tribinama bila urnebesna.

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Provjereno (info): Prelijepa navijačica omela komentatora: Izgubio koncentraciju i zapjevao uživo u programu kad je vidio

Arapski komentator tokom jedne od utakmica na Evropskom prvenstvu nije ostao imun na gošću na stadionu.

 • Prenošenje lažnih vijesti
Prenošenje lažnih vijesti 19.06.2021

Fokus: Kada je ugledao lijepu gledateljicu na tribinama komentator je – zapjevao

Zbog komentatora koji nije mogao da se koncentriše na tok utakmice, video je ubrzo postao hit na internetu

 • Prenošenje lažnih vijesti
 • Ispravljeno