16 djevojaka zatrudnilo, nakon što je jedan dečko ejakulirao u bazen!

Izvor/medij: Fresh press
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Djecu ne donose rode - a ni kupanje u bazenu

Nakon promašene zabave na bazenu, je 16 djevojaka koje su prisustovale zabavi između četrnaest i šesnaest godina zatrudnile.

13/06/2018

Zanimljivosti

 61  2

16 djevojaka zatrudnilo, nakon što je jedan dečko ejakulirao u bazen!

Zabava na bazenu koja je trebala biti vrhunska, pretvorila se u nezaboravnu tragediju, nakon što je jedan petnaestogodišnji mladić ejakulirao u bazen u kome su se djevojke kupale. Nesretni Tommy Coulter iz Tallahassee, Floride, nesvjesno je oplodio svih 16 djevojaka.

 

“Sretna sam, jer se nisam kupala tog trena u bazenu,” izjavila je Daliah Jennings. Ona je naime tog dana proslavljala svoj petnaesti rođendan, te je veoma sretna što se ne nalazi među tih 16 djevojaka koje su “netaknute” ostale u drugom stanju. Bilo bi mi jako nezgodno, da za svoj petnaesti rođendan dobijem bebu u stomaku kao poklon.

Nesretni dečko i se i dalje brani, kako nije on kriv, pošto se na bazenu nije niko se**ao. Neki ljudi tvrde da smo imali ludu orgiju na bazenu, te da sam ih tako sve oplodio, ali to nije istinito.

On je dodao da je još “nevin” te da je spreman uraditi ljekarski pregled, kako bi im dokazao da on nije taj krivac – rekao je 15-godišnji Tommy.

Dodao je kako je kroz ovaj scenario postao jako poznat, te da mu sada svi redom prilaze i čestitaju, iako on svaki put pokušava da im objasni situaciju i da on nema apsolutno ništa s tim.

Razlog zašto je ipak ejakulirao u bazen nam nije htio otkriti.

Naravno, kada se malo bolje razmisli, i nije neko čudo, kada stoje pred vama 16 zgodnih djevojaka u bikiniju, šta drugo i očekivati.

Nakon raznih pregleda, doktori su ustanovili, da dečko ima veoma potencijalnu spermu, što znači da je on mogući otac.

Na svu sreću će samo dvije djevojke zadržati bebu, dok će ostale abortirati. Ipak eto malo prerano za jednog tinejdžera da preuzme odgovornost očinstva, prenosi “Magazin.ba“.

Članak indeksiran 18. 06. 2018 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me