Raskrinkavanje.ba

Đus → 42 dana u klinču protiv raka: JEDAN SOK POBEĐUJE!

28.02.2019
Tekst članka

Tokom ovih 42 dana ćelije raka gladuju i umiru, dok se zdravlje kompletnog organizma poboljšava, tvrdio je Rudolf Brojs koji je izlečio preko 45.000 ljudi.

 

Austrijanac Rudolf Brojs posvetio je život traganju za najboljim prirodnim lekom protiv jedne od najopakijih bolesti poznatih čoveku – raka. Posle godina provedenih u posvećenom istraživanju otkriće je isplivalo. Poseban sok, davao je odlične rezultate u borbi protiv bolesti. Uspeo je da izleči preko 45 000 ljudi I to ne samo od raka već i drugih teških bolesti.

Prema Rudolfu ćelije raka žive na belančevinama. Upravo zbog toga je razradio poseban post u trajanju od 42 dana. Dozvoljeni su samo čajevi i poseban sok od povrća dok je glavni sastojak  cvekla. Tokom ovih 42 dana ćelije raka gladuju i umiru, a zdravlje kompletnog organizma se poboljšava.

 

  Brojsov sok se pravi samo od ekološki uzgojenog povrća. Sok može da se napravi kod kuće od domaćeg povrća, a sastoji se od: cvekle (55 %), šargarepe (20 %), korena celera (20 %), krompira (3 %) i rotkvice (2 %). Važno je napomenuti da se sa sokom od cvekle ne bi smelo preterivati, već ga je potrebno uzimati onoliko koliko organizam u ovoj terapiji sam traži.

 Cvekla je poznata i po tome da se odlično nosi i sa leukemijom. Ona sadrži aminokiselinu betain odlikovanu antikancerogenim svojstvima. Terapija cveklom, koja podrazumeva svakodnevno uzimanje soka od cvekle ili sirove rendane cvekle ima dokazano pozitivan efekat na leukemiju i mnoge druge vrste raka što potkrepljuju svedočanstva hiljada ljudi.

Redovno konzumiranje cvekle pomaže i protiv bolesti uzrokovanih oksidativnim stresom dok vlakna koja sadrži cvekla mogu da smanje nivo holesterola u krvi i do 40 %. Poznata je i po tome da dovodi krvni pritisak u ravnotežu i doprinosi održavanju elastičnosti krvnih sudova. Sprečava i leči proširene vene, pod uslovom da je svakodnevno konzumiramo. Gvožđe iz cvekle je moćno sredstvo za čišćenje organizma od toksina i izgradnju krvi. Upravo zbog toga ona je efikasna u lečenju mnogih bolesti, uzrokovanih toksinima.

 Cveklu bi posebno trebalo da konzumiraju trudnice jer je bogata folnom kiselinom, što sprečava mnoge bolesti novorođenčadi. Osim toga, sok od cvekle stimuliše rad jetre i žuči i sprečava zatvor, a u kombinaciji sa šargarepom, odličan je lek za giht, bolesti bubrega i žučne kese. Pomaže i kod glavobolje, zubobolje, dizenterije, bolova u kostima, kao I kod kožnih i menstrualnih tegoba. Tako bi za cveklu slobodno mogli da kažemo da je ona prirodni eliksir zdravlja.

 

No, navedeni atributi cvekle nisu samo tvrdnje plemenitog Austrijanca. Još od rane medicine predstavljala je lek za mnoge bolesti, a činjenica da druga hrana bogata gvožđem nema isti efekat kao cvekla navela je naučnike na detaljnija ispitivanja.

U širokoj naučnoj zajednici je poznata kao zdrav izvor hranljivih materija dok naučni dokazi nastavljaju da je podržavaju kao prirodni lek za rak.

„Cvekla kao hemioterapija“ je naziv kojim ovu biljku označavaju neki zdravstveni stručnjaci. Naučna istraživanja otkrivaju zapanjujuće rezultate kod pacijenata sa karcinomom koji su tretirani visokom koncentracijom cvekle.

Ovo korenasto povrće, najpoznatije po svojoj crvenoj boji u različitim oblicima, generacijama se koristi kao zdrav izvor gvožđa, kalijuma, fosfora, kalcijuma, magnezijuma, sumpora, joda i određenog broja minerala.

 

Osim cvekle, tu je i šargarepa sa svojim blagotvornim sokom.

En Kameron, autorki dečijih knjiga i slikovnica dijagnostikovan je težak oblik raka debelog creva. Nakon saznanja da boluje od kancera En se podrvrgla operaciji, ali bolest je već bila prilično uznapredovala.

Kako je izgubila supruga 2006 koji je takođe bolovgao od raka, a lečio se i hemoterapijom, En je odlučila da neće da pođe istim putem kao on.

Opredelila se za promenu životnih navika. Po internet forumima tražila ljude sa sličnim iskustvom.

– Lekari su bili prilično iznenađeni što sam odbila hemoterapiju, ali u to vreme sam se osećala veoma dobro. Ipak, nakon šest meseci utvrđene su metastaze, te da se rak proširio i na pluća – objašnjava En.

U to vreme stupila je u kontakt sa Ralfom Koleom koji tvrdi da je pobedio kancer sokom od 2,5 kilograma šargarepe koji je svakog dana konzumirao.

Kako nije imala drugog izbora, Kameronova je pošla njegovim stipama, uverena da će i sama ozdraviti.

Njeno opšte zdravstveno stanje počelo je da se poboljšava, a otoci na limfnim čvorovima polako su se smanjivali. Konačno, kada je otišla na kontrolu nakon osam meseci En je bila zdrava.

Istraživanja su pokazala da flavonoidni sastojci u šargarepi pomažu u sprečavanju raka kože, pluća i usne duplje. Karoten se pretvara u vitamin A u jetri. Beta-karoten je glavni karoten koji sadrži ovo povrće i jedan od najmoćnijih prirodnih antioksidansa koji štite organizam od štetnog uticaja slobodnih radikala.

Nakon čudesnog ozdravljenja, En je napisala i knjigu „Lečenje raka šargarepom”.

Neretko je autosugestija veoma snažan faktor koji dovodi do zaprepašćujućih rezultata. O ovome svedoče medicinska istraživanja vezana za placebo efekat. Naime, obične pilule bez lekovitih dejstava predstavljene kao najnoviji medicinsi pronalasci i po više meseci držali su mnoge bolesti pod kontrolom i ograničavali im eskpanziju. U nekim slučajevima vodilre su i do izlečenja. Takođe su postojali i eksperimenti lečenaj hipnozom, ali još uvek nije psrovedeno mnogo istraživanja ovog tipe niti su učinci obelodanjeni na prihvatljiv način zbog čega se o njima i ne može govoriti kroz prizmu verodostojnosti.

Naravno, treba imati u vidu da su svi ljudi različiti, što važi i za učinke koje lekovi i bolesti imaju na njih. Rak je opak protivnik te je tako poželjno pokucati na više vrata i pohraniti što veću količinu informacija koje bi mogle pomoći u borbi.

Na kraju, najvažnije je ne predavati se i sa verom u sebe ići napred. Vera u sebe udružena sa odlučnim koracima napred je i po stanovitšima vrhunske medicine, vitalan faktor u pohodu na ozdravljenje.

Članak indeksiran 07.07.2019. Zadnji put osvježen 07.07.2019.

Ocijenjeno u analizi