435 200 potpisa do danas! R. F. Kennedy Junior traži istragu o Zakladi Bill&Melinda Gates za medicinske zloupotrebe i zločine protiv čovječnosti

Izvor/medij: Atma
Ocjena: Pristrasno izvještavanje Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Šta zaista znači peticija protiv Billa Gatesa?

Robert F Kennedy Jr, strastveni branitelj dječjih prava i aktivist protiv cijepljenja, pokrenuo je peticiju upućenu u Bijelu kuću, pozivajući na istragu ‘Fondacije Bill and Melinda Gates’ vezano za medicinsku zloupotrebu i zločine protiv čovječnosti. Peticiju je do sada potpisalo 435 200 ljudi, čime je prešla prag od 100 000 potpisa potrebnih za odgovor iz Bijele kuće, koji se očekuje 10.05.

Iz peticije:

Dok promatramo događaje oko “pandemije COVID-19”, razna pitanja ostaju bez odgovora. 18. listopada 2019., samo nekoliko tjedana prije nego što je proglašen “ground zero” u Wuhanu, Kina, dogodila su se dva velika događaja. Jedan je “Event 201”, a drugi “Vojne svjetske igre”, koji se održava u Wuhanu. Od tada je pokrenut svjetski poticaj za cjepiva i biometrijsko praćenje.

U čelu toga je Bill Gates, koji je javno izrazio interes za “smanjenje rasta populacije” za 10-15%, cijepljenjem. Gates, UNICEF i WHO već su vjerodostojno optuženi za namjernu sterilizaciju kenijske djece primjenom skrivenog antigena HCG u cjepivima protiv tetanusa.

***

Više od dvadeset godina Bill Gates i njegova Fondacija, Bill and Melinda Gates (BMGF) cijepili su djecu u udaljenim područjima siromašnih država, uglavnom Afrike i Azije. Većina njihovog programa cijepljenja imala je poražavajuće rezultate, ponekad uzrokujući samu bolest (polio, na primjer, u Indiji) i sterilitet mladih žena (Kenija, s modificiranim cjepivima protiv tetanusa). Mnogo djece umrlo je. Mnogi programi provedeni su uz podršku WHO-a i – da – UN-ove agencije odgovorne za zaštitu djece UNICEF-a.

Većina ovih kampanja cijepljenja provedena je bez informiranog pristanka djece, roditelja, staratelja ili učitelja, bez informiranog pristanka nadležnih državnih tijela. Nakon toga, Fondaciju Gates tužile su vlade širom svijeta, Kenija, Indija, Filipini – i mnoge druge.

Otprilike u vrijeme kada je objavljeno Rockefellerovo izvješće iz 2010. godine, s scenarijem koji trenutno živimo, Bill Gates je govorio na TED prezentaciji u Kaliforniji, „Innovating to Zero“ o korištenju energije.

Peticiju možete potpisati OVDJE

Članak indeksiran 08. 05. 2020 Zadnji put osvježen prije 3 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me