Ališa Frenklin: Svaki dan sam je pila i povećala svoj IQ na 220, sada sam član Mense

Izvor/medij: Avaz
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Uticaj sperme na inteligenciju samo u lažnim vijestima 

Dvadesetšestogodišnja Ališa Frenklin postala je u septembru 2015. član Mense nakon što je osvojila 154 poena na testu.

 

  •  - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

 

 


Dugo je tražila alternativan način kako bi povećala IQ. Ališa je uspjela da poveća IQ za 65 i to nakon samo 13 mjeseci. Kako kaže svakodnevno pije svježu spermu. Test je pokazao da je značajno unaprijedila svoju kognitivnu inteligenciju, percepciju i memoriju.

- Rezultati su svakako neočekivani. Sa 220 bodova ona je nadmašila Stivena Houkinga, Ajnštajna i da Vinčija. Dugo sam proučavala kako da unaprijedim inteligenciju i pronašla sam da je konzumiranje sperme najjednostavniji i najdelotvorniji način. Ima dosta nutrijenata i hemijskih elemenata koji pospješuju strukturalni razvoj mozga, rekla je Frenklinova.

  •  - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Gospođica Ališa čak tvrdi kako je benefite svoje dijete osjetila nakon samo dvije nedjelje. Sperma sadrži preko 200 proteina i nekoliko korisnih vitamina i minerala, uključujući vitamin C, kalcijum, hlor, limunsku kiselinu, fruktozu, mliječnu kiselinu, magnezijum, azot, fosfor, kalijum, natrijum, vitamina B12 i cink.

Takođe sadrži jedinjenja poput kortizola, estrona, oksitocina, prolaktina, melatonina i serotonina. Ovaj kompleks nutrijenata i jedinjenja čini vas otpornijim na stres, poboljša vam san i popravlja raspoloženje.

Članak indeksiran 26. 08. 2019 Zadnji put osvježen prije 3 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me