Raskrinkavanje.ba

Glas Javnosti → ANIMIRANI FILM OPET NE GREŠI! Da li su “Simpsonovi” predvideli i nesrećni događaj sa podmornicom “Titan”? (VIDEO)

23.06.2023
Tekst članka

Da li je moguće da se ovo opet dešava? Popularna animirana serija "predvidela" još 2006. godine tragediju sa podmornicom

Homer, Mardž, Bart, Lisa i Meri su članovi porodice Simpson koja u animiranoj seriji već tri decenije osvaja publiku svojim dogodovštinama i specifičnim humorom.

Tokom vremena, neki od najvažnijih događaja u realnom životu, bacili su drugo svetlo na ovu popularnu seriju. Možda je jednom bila puka slučajnost, drugi put je nekima možda bilo i smešno, ali svaki sledeći put kada bi se odigrao neki od svetskih događaja, a potom se ljubitelji serije “Simpsonovi” setili da je na identičan način takav događaj opisan u ovoj seriji mnogo pre nego što se desio – nije nam baš prijatno i možda je došlo vreme da se zapitamo šta se ovo dešava?!

Sada je već zaista pomalo jezivo, jer se već nekoliko puta ponovila ova situacija da je animirana serija “predvidela” do frapantnih detalja neke od velikih svetskih događaja.

Jedna od aktuelnih svetskih vesti o nestaloj podmornici “Titan” je nažalost, kako je zvanično saopšteno, dobila tragičan epilog kada je u četvrtka ustanovljeno da su pronađene krhotine u moru pripadale podmornici za kojom se tragalo.Pogledajte u videu segment iz epizode za koju se sumnja da je tačno predvidela situaciju sa podmornicom “Titan”:

Nestvarno slična situacija je opisana, sad već daleke 2006. godine, u 17. sezoni crtanog filma “Simsonovi”. U epizodi broj 10 te sezone, Homer Simpson odlazi u avanturu sa čovekom za koga smatra da mu je biološki otac, Mejsonom Ferbanksom. On Homera vodi na svoj brod, pričajući mu o izgubljenom smaragdnom blagu potopljenog broda “Piso Mojado”.The Simpsons predicted the Titanic Submarine situation ???? Možda je slučajnost, možda samo “liči” na situaciju sa nesretnom podmornicom “Titan”, ali s obzirom da se ovakva “vidovita” situacija sa “Simpsonovima” ponovila već dosta puta, zaista nam nije sve jedno…

Članak indeksiran 30.06.2023. Zadnji put osvježen 30.06.2023.

Ocijenjeno u analizi