Raskrinkavanje.ba

Srbin → Јапан ће забранити мРНА вакцине због пораста турбо рака међу вакцинисанима

08.05.2024
Tekst članka

Турбо карциноми експлодирају међу вакцинисаним, каже водећи јапански онколог који је осудио главне медије и Big Pharma-у на Западу због прикривања обима медицинске кризе која је захватила свет.Професору емеритусу др Масанорију Фукушими јапанска влада је наложила да истражи зашто је број смртних случајева у Јапану нагло порастао последњих година.

Његови налази су били коначни: мРНА је уништила имуни систем и отворила Пандорину кутију аутоимуних болести, неуродегенеративних болести, рака и инфекција.

 

Професор има страшно упозорење за оне на Западу – не слушајте мејнстрим медије и велике фармацеутске компаније јер се они не баве науком, већ еугеничким експериментом, а показали су се као непријатељи народа.

Према подацима, вишак смртних случајева у Јапану скочио је за огромних 400% откако је Фајзерова трећа доза „бустер“ уведена 2021. Вишак смртних случајева био је отприлике четири пута већи од броја оних у 2017, 2018, 2019 и 2021.

 

Док су америчке и европске владе одлучиле да зажмуре на сличне статистике у својим земљама, ови бројеви су потресли естаблишмент у Јапану. Покренуте су званичне истраге и спремне су тужбе.

Упознајте проф. Фукушиму, највишег онколога у Јапану, који је запрепашћен и запрепашћен начином на који мејнстрим медији и медицинска индустрија на Западу кује заверу да прикрије експлозију турбо карцинома изазваног мРНА.

 

Јапански научници и истраживачи били су на челу истраживања пандемије Ковида ван контроле Big Pharma-e.

Налази њихових студија повукли су тепих глобалистима који су одлучни да наставе да обмањују масе.

За разлику од САД-а и Европе у којима велике фармацеутске куће доминирају, Јапан се не поклања глобалним фармацеутским картелима. Оглашавање вакцина на ТВ-у је противзаконито. Јапан је једна од најразвијенијих земаља на свету, а ипак људи остају заинтересовани за традиционалну медицину и природне лекове.

Зашто? Питајте Јапанца и они ће вам рећи да је једноставно. Традиционално и природа лечи.

Они разумеју да је династија Рокфелер корумпирала америчку медицинску индустрију, отимајући и монополизујући посао све док није личио на мексички нарко-картел који гура отров на становништво.

Дакле, када су Kовид вакцине почеле да изазивају лоше реакције у здрављу јапанског становништва, влада је урадила оно што је свака влада требало да уради да их није контролисала Big Pharma и глобална елита.

Почели су да истражују узроке ових изненадних смрти и здравствених проблема.

И, ето, открили су да су узрок повећане смртности биле вакцине.

Предузимају се конкретни кораци у заштити становништва од даље штете, укључујући предлог да се вакцинисаним особама забрани добровољно давање заражене крви.

Најинтересантније од свега је то што се налази проф. Фукушиме у вези са турбо карциномом тачно поклапају са закључцима које је извео др Питер Мекалоу који је алармирао три механизма помоћу којих вакцине против Цовида могу покренути нови рак или убрзати постојећи тумор.

Др Мекалоу је на челу истрага у САД о прекомерним смртним случајевима и турбо карциному узрокованим увођењем вакцине Ковид мРНА.

Док су Јапанци признали експлозију рака и потврдили да је мРНА узрок, на Западу се још увек боре против картела Big Pharma и њиховог утицаја на мејнстрим медије.

То је потпуно апсурдно стање ствари, али званичници и медији и даље поричу постојање турбо рака.

Од нас траже да не верујемо у оно што својим очима видимо.

Зато је толико важно слушати сажето објашњење др Мекалоуа о турбо карциному изазваном вакцином и образовати свакога ко тек треба да се пробуди за истину.

Турбо рак је још један случај где су јучерашње теорије завере постале данашње чињенице.

Јапанци су потврдили оно што смо све време знали. Бајден, Фаучи и Гејтс су са нама делили медицинске дезинформације.

Није било „зиме тешке болести и смрти“ за невакцинисане. У стварности, ово је пандемија вакцинисаних.

На несрећу оних који су се подвргли вакцинама, време тешке болести и смрти тек је почело.

Професор др Долорес Кејхил са Медицинског факултета Универзитета у Даблину упозорава да вакцинисаним људима преостаје у најбољем случају три до пет година живота.

Др Кејхил не само да мисли да су ињекције опасне, већ упозорава да ће на крају однети животе свих који су примили једну или више доза.

Током интервјуа, Кејхил је описала вакцине као темпирану бомбу у телу сваке вакцинисане особе.

Упркос томе у шта би мејнстрим медији желели да верујете, др Кејхил није једини водећи стручњак који је издао ово упозорење.

Један од водећих светских виролога упозорио је јавност да ће „масовни, масивни цунами“ „хаоса и смрти“ десетковати глобалну популацију вакцинисану мРНА.

Ако је икада постојао виролог кога бисмо требали послушати, то је др Боше, чија биографија укључује улоге вишег службеника у Фондацији Била и Мелинде Гејтс и вишег програмског менаџера за Глобалну алијансу за вакцине и имунизацију (или ГАВИ).

Сада је, међутим, одлучан да буде узбуњивач и да каже да глобалистичке организације чине злочине против човечности.

Др Боше помиње изградњу новог света. Готово као да је то био план глобалне елите све време.

На несрећу вакцинисаних, поверење су дали криминалном КОВИД картелу и нису се обазирали на упозорења оних којима су у срцу били интереси човечанства.

На почетку пандемије, др Луц Монтагниер, добитник Нобелове награде за медицину, осудио је програм масовне вакцинације који су предузеле светске владе и рекао да будућност људске расе сада зависи од невакцинисаних.

Да је бар више људи слушало његове мудре речи, уместо песме сирена Фаучија, Гејтса, Шваба и глобалистичког КОВИД картела.

 

Извор: TPV

 

Članak indeksiran 17.05.2024. Zadnji put osvježen

Ocijenjeno u analizi