Raskrinkavanje.ba

Borba za veru → Australija: Uhapsite Billa Gatesa!

19.09.2020
Tekst članka

Veliki broj Australaca izašao je na ulice i zatražio uhićenje milijardera Billa Gatesa. Veliki mural u Melbourneu prikazuje osnivača Microsofta kako se smiješi i drži štrcaljku rekavši: "Vrijeme je da instalirate ažuriranje."

U međuvremenu su organizirani prosvjedi u gradovima diljem Australije. Australci i dalje zahtijevaju da se Bill Gates suoči s optužbama za "zločine protiv čovječnosti".

Odvjetnik Robert F. Kennedy je zahvalio uličnom umjetniku što je na pravi način prikazao onoga koji utječe na našu slobodu.

"Carstvo Ruperta Murdocha surađuje s kartelom međunarodne zdravstvene agencije Bill Gates kako bi Australija postala poligon za njihov" veliki reset ", rekao je Kennedy.

"Pozivajući se na biološku sigurnost, australski tehnokrati uveli su oštru cenzuru, nadzor, digitalizaciju valuta i rigidne socijalne kontrole, uključujući represivne blokade i obvezno nošenje maski," nastavio je.

Slične scene zabilježene su u Njemačkoj prošlog mjeseca, kada su deseci tisuća ljudi preplavili ulice Berlina u znak protesta protiv Gatesa i velikih farmaceutskih kompanija, prenose Novosti.

Bill Gates i njegova supruga Melinda posljednjih su mjeseci pod sve većom lupom javnosti zbog sudjelovanja u svjetskim zdravstvenim problemima, prije svega zbog interesa za pandemiju Covid 19.

Krajem kolovoza, na masovnom skupu u Njemačkoj, mnoštvo je tražilo da se čovječanstvo probudi i odbije Billa Gatesa, kad su ga prosvjednici nazvali "svjetskim zdravstvenim diktatorom".

 

Izvor: "Skladište"

Članak indeksiran 12.10.2020. Zadnji put osvježen 12.10.2020.

Ocijenjeno u analizi