Biljka koja uništava stanice raka 10 000 puta jače od kemoterapije

Izvor/medij: Hercegovina.info
Ocjena: Teorija zavjere Pseudonauka Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Graviola ne liječi rak i nije “10.000 puta” učinkovitija od hemoterapije 

...to 10 000 puta uspješnije od obične kemoterapije i lijeka Adriamycin ( najčešće korišten pri kemoterapiji ) - posljedice liječenja graviolu su vraćanje snage i imunosti za razliku od kemoterapije koja je izvanredno iscrpljujuća .

Biljci imenom graviola ( Annona muricata ) se pripisuju čudesne sposobnosti ozdravljenja . Ova biljka , koja 10 000 puta jače uništava stanice raka bez ikakvih štetnih nuspojava mogla bi poslužiti mnogima u liječenju malignih oboljenja . No , kao što znamo utjecaj farmaceutskih kompanija je toliko golem da je se tek u posljednje vrijeme počelo ozbiljnije govoriti o ovoj biljci koja bi mogla biti spas za mnoge oboljele .

Graviola ( lat. Annona muricata ) raste u Meksiku , Kolumbiji , Peruu , Venezueli , na Karibima , ali isto u zemljama podsaharske Afrike i jugostočne Azije . Upravo prema navedenim staništima , može se zaključiti kako ovoj biljci odgovaraju područja visoke vlage i relativno tople zime ( ne manje od 5 Celzijusevih stupnjeva ) . Stablo graviole nije posebno veliko , ali je zato cijela biljka iskoristiva . Upravo zato je južnoamerički indijanci koriste čitavu : koru , lišće , korijen , sjeme i plod - i to za liječenje mnogih bolesti kao što su astma , artritis , problemi s jetrom i bolesti srca . Slatkastog je okusa , a podsjeća na kombinaciju ananasa i jagode .

Čudotvorna graviola - lijek za mnoge bolesti

Najviše pažnje ova biljka je privukla upravo u liječenju raka . Mnoga istraživanja su pokazala kako upravo ova biljka liječi mnoge vrste tumornog oboljenja , a osim toga pomaže i kod bakterijskih i gljivičnih infekcija , snižava krvni tlak , liječi astmu , artritis , pomaže kod depresije , stresa i živčanih poremećaja ...

Mnoga istraživanja koja se rade u tajnosti još od 1970 - tih godina su pokazala kako ova biljka uspješno ubija stanice raka u našem tijelu i to 10 000 puta uspješnije od obične kemoterapije i lijeka Adriamycin ( najćešće korišten pri kemoterapiji ) - posljedice liječenja graviolu su vraćanje snage i imunosti za razliku od kemoterapije koja je izvanredno iscrpljujuća . Istraživanja koja su rađena na ovoj čudesnoj biljci su pokazala da :

- Uništava stanice raka potpuno prirodno i sigurno , te ne uzrokuje ekstremne mučnine , gubitak težine i vlasišta ; ekstrakt iz ove biljke ubija maligne stanice 12 vrsta raka

- Tijelo postaje osjetno jače i zdravije kroz tijek liječenja

- Štiti imunosni sustav i jača ga , zahvaljujući tome pomaže u borbi protiv smrtnosnih infekcija

- Budući da pomaže kod depresije i stresa pomaže u borbi kod bolesti iu poboljšanju pogleda na život , vraća duhovnu snagu

Obmane oko graviole

Težnje farmaceutskih tvrtki da patentiraju i materijaliziraju ovu čudesnu biljku pronašle su zapreku jer je nemoguće ( za sada ) patentirati prirodni sastojak ili biljku .

Čak je nemoguće proizvesti ni GMO biljku koja će biti nalik izvornoj Graviola jer se plod ne želi replicirati . Upravo zato , zbog straha od gubitka profita konvencionalnim liječenjem i nemogućnošću profita izvornom biljkom priča o Graviola je maknuta u stranu .

Iako saznanja o ovom moćnom ubojici raka postoje još od 70 - tih godina , na taj dokaz se nitko nije osvrnuo . Posljednje zapaženo istraživanje , koje je učinilo Katoličko sveučilište u Južnoj Koreji ukazuje kako graviola selektivno ubija stanice raka , dok zdrave stanice ostavlja po strani . Tako ostavlja nedirnuto i reprodukcije stanica želuca i kose koje kod mnogih oboljelih kod kemoterapije uzrokuje mučnine i gubitak kose .

Članak indeksiran 15. 06. 2022 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me