Raskrinkavanje.ba

Blic → Bivši kanadski ministar odbrane tvrdi da postoje bar četiri vrste vanzemaljaca

03.01.2014
Tekst članka

Pol Helier (90), nekadašnji kanadski ministar obrane, tvrdi da najmanje četiri vrste vanzemaljaca već hiljadama godina posećuje našu planetu, ali da su u poslednje vreme oni prilično zabrinuti.

On je za TV-stanicu "Rusija danas" izjavio da postoji "duga istorija" NLO-a i da su aktivnosti vanzemljaca povećane poslednjih nekoliko decenija, tačnije od momenta kada su Zemljani proizveli atomsku bombu.

Heiler takođe tvrdi da su vanzemaljci "vrlo zabrinuti zbog mogućnosti da nuklearno oružje ponovo bude upotrebljeno, jer je svemir jedinstven, pa to ne utiče samo na Zemljane, već i na druge vrste u njemu".

"Oni se mnogo boje da bismo mogli biti dovoljno glupi da ponovo počnemo upotrebljavati atomsko oružje. To bi bilo veoma loše i za nas i za njih" – rekao je Heiler koji je po obrazovanju inženjer, ali ga smatraju komentatorom i političarem sa veoma dugom i impresivnom karijerom.

Helier je na poziciji kanadskog ministra obrane bio 60-tih godina prošlog veka - tokom "Hladnog rata", i već niz godina upozorava da "nismo sami u svemiru".

Članak indeksiran 06.09.2020. Zadnji put osvježen 06.09.2020.

Ocijenjeno u analizi