Raskrinkavanje.ba

Magazin Dan → BOMBA! PREDSEDNIK VUČIĆ TAČNO U 17.55 Izlazi pred građane Srbije i saopštava pravu istinu!

11.08.2021
Tekst članka

Danas u nastavku ovog članka donosimo ponovno priču koja se tiče najvećeg čovjeka u Srbiji, a to je svakako Aleksandar Vučić za kojeg nema ni jedne minute odmora. On nikada nije znao za nedjelju u godini, a također vjerujemo da njegova supruga Tamara vjerovatno strahuje, da li će ove godine uopšte da vidi more, jer kako je krenulo sa njegovim tempom, Vučiću će jedina opcija za ovo ljeto da bude bazen ispred kuće.

Osim toga, ni njegova bezbjedonosna situacija nije nikako dobra, kao ni za njegovu porodicu, iako su Veljko Belivuk i njegova ekipa u zatvoru, ipak njegova porodica i nije toliko sigurna. Mi sm navikli da svaki da gledamo predsjednika na tv ekranima, a tako da će da bude i za manje nešto od par sati.

Danas će Vučić u 17:55 biti dio ekskluzivno intervijua za nacionalni dnevnik gdje će da govori o najaktuelnijim temama. On će da govori o stalnim napadima nanjega, kao i utakmici koja se odigrala u Novom Sadu, i koja je prekinta jučer poslijepodne, požaru u deponiji u Vinči, ekonosmkom napretku Srbije, kao i velikim uspjesima sportista koji su ostvarili na Olimpijadi u Tokiju.

Da podsjetimo, ranije danas je predsjednik Vučić imao razgovor sa predstavnikom Izraela Isakom Hercogom, sa kojim je razgovorao o međusobnoj saradnji ove dvije zemlje, i na poboljšanju opštih relacija Srbije i Izraela, koji do sada nisu bili toliko za pohvaliti.

Članak indeksiran 12.08.2021. Zadnji put osvježen 12.08.2021.

Ocijenjeno u analizi