CDC priznao, Mediji ćute: 120.000 dece u SAD iznenada umrlo nakon vakcinacije protiv COVID-a

Izvor/medij: Nulta tačka
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Vakcine nisu ubile 120.000 djece i mladih u Americi

-

Izveštaj američkog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) otkrio je da je zapanjujućih 120.000 američke dece „iznenada umrlo“ nakon uvođenja mRNA Covid vakcina.

Uznemirujuća vest dočekana je ćutanjem od strane mejnstrim medija, koji očigledno ne smatraju da je smrt više od sto hiljada američke dece beznačajno.

Tokom 2021. godine, administracija predsednika demokrata Džoa Bajdena i tadašnji glavni medicinski savetnik dr Entoni Fauči nastavili su da insistiraju da su Covid vakcine „bezbedne i efikasne” za sve uzraste, i neophodni za zaštitu dece od virusa, uprkos tome što deca pokazuju samo blage simptomi ako ih ima.

 

11. decembra 2020. vakcina Pfizer-BioNTech COVID-19 dobila je odobrenje za hitnu upotrebu (EUA) za primenu kod osoba starijih od 16 godina od strane američke Uprave za hranu i lekove (FDA).

10. maja 2021. FDA se proširila EUA za upotrebu vakcina na adolescente od 12 do 15 godina.

FDA je 17. juna 2022. odobrila hitnu upotrebu mRNA Covid vakcina iz Moderne i Pfizer-BioNTech-a kako bi se uključila upotreba kod dece do 6 meseci starosti.

 

Nešto više od godinu dana kasnije, izveštaj – koji je tiho objavio CDC, a potom potisnut od strane mejnstrim medija – otkrio je da je skoro pola miliona dece i mladih odraslih umrlo otkako su injekcije odobrene za upotrebu kod većine dece.

Ako im ovo prođe to će biti KRAJ! WEF naređuje Google-u i Firefox-u: Blokirajte sve nepoželjne veb stranice https://t.co/OsY6jVp6aX

— Nulta Tačka (@NultaTackaSrb) August 12, 2023

 

Sumnja se da je više od 118.000 tih smrtnih slučajeva povezano sa neželjenim efektima vakcine protiv Covid-a.

Uprkos zapanjujućem broju mrtvih otkrivenom u izveštaju, glavni mediji su ga naišli na zaglušujuću tišinu.

 

U međuvremenu, mediji establišmenta su opsednuti izveštavanjem o takozvanim klimatskim promenama i ratu u Ukrajini.

U poređenju sa drugim zemljama, američka vlada je spora kada je reč o objavljivanju relevantnih i ažurnih podataka.

Kašnjenja otežavaju analizu posledica objavljivanja eksperimentalnih injekcija mRNA u javnosti.

Međutim, najnovije podatke CDC-a upravo je objavila Organizacija za ekonomsku saradnju i razvoj (OEC) .

OEC je međuvladina organizacija sa 38 zemalja članica i ima mnoštvo podataka o višku smrtnih slučajeva, uključujući podatke iz CDC-a koji nisu lako dostupni američkom narodu.

Slay news izveštaj: Brojke koje je CDC dostavio OEC-u pokazuju prekomerne smrtne slučajeve među američkom decom i mladim odraslim osobama starosti od 0 do 44 godine širom zemlje po sedmicama u 2020. i 2021. godini.

Zvanični podaci otkrivaju da je došlo do blagog porasta viška smrtnih slučajeva među decom i mladima kada je navodna pandemija Covida pogodila SAD početkom 2020.

Međutim, sa uvođenjem Covid injekcije, očekivalo bi se da će smrtni slučajevi značajno opasti među starosnom grupom 2021.

Umesto toga, dogodilo se suprotno.

Članak indeksiran 22. 08. 2023 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me