'Četiri vrste izvanzemaljaca su već milenijima tu među nama'

Izvor/medij: 24 sata hr
Ocjena: Teorija zavjere
Raskrinkano u: Teorija zavjere o vanzemaljcima godinama kruži portalima u regionu

Paul Hellyer, nekadašnji kanadski ministar obrane, tvrdi da je većina izvanzemljana dobronamjerna prema ljudima i da je razočarana kako vladamo vlastitom planetom

Paul Hellyer, nekadašnji kanadski ministar obrane koji je državi na toj poziciji služio tijekom šezdesetih godina, ponovo je smiono istupio u javnosti i iznio nekoliko tvrdnji koje će zanimati sve zainteresirane u ufologiju. 

Tijekom gotovo polusatnog razgovora s novinarkom Sopho Ševarnazde (Russia Today), Hellyer je izjavio da najmanje četiri vrste izvanzemljana već tisućama godina posjećuju Zemlju, da ih za sada znamo za osamdesetak, te da neke izgledaju poput ljudi do te mjere da ne biste na ulici primijetili razliku.

Ponovio je da neke od vrsta već surađuju s vladama pojedinih država, te da puno toga što danas koristimo jest ono čemu su nas naučili (mikročipovi, led svjetla, neprobojni prsluci...).

Većina izvanzemljana je dobronamjerna

Govoreći o vrstama, kazao je i to da je većina dobronamjerna te da uvijek žele pomoći čovječanstvu, te da postoje vrsta ili dvije čije su namjere zasad nepoznate.

- Izvanzemljani prihvaćaju da je ovo naša planeta i da mi imamo pravo upravljati njome kako mi to želimo, međutim zabrinuti su zbog načina kako se odnosimo prema Zemlji. Primjerice, time što je zagađujemo i što toliko ulažemo u vojnu tehnologiju umjesto da hranimo siromašne i brinemo o bolesnima. 

- Dapače, više puta su nas upozorili da se počnemo mijenjati i voljni su nam pritom pomoći, ali samo ako smo s time suglasni, ako to sami zatražimo - izjavio je između ostalog Hellyer.

Pogledajte cijeli intervju:

Članak indeksiran 06. 09. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me