Raskrinkavanje.ba

Sportsport → Cristiano Ronaldo uživa u Dubrovniku: "Hvala partneru Džeki i hvala bratu Pjaniću"

22.04.2019
Tekst članka

Uživao u gradu na Jadranu Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo iznenadio je javnost dolaskom u Hrvatsku, tačnije Dubrovnik gdje je odlučio provesti praznike.

Igrači u Italiji dobili su nekoliko dana odmora zbog Uskrsa, a većina ih je to odlučila iskoristiti da putovanja. To je uradio i Ronaldo koji je na iznenađenje svih s porodicom doputovao u Dubrovnik gdje će boraviti par dana.

Ronaldo je jučer bio glavna atrakcija u ovom prelijepom gradu, a mnogi su se nadali da će ga sresti na ulici kako bi se mogli slikati s njim. Također, Ronaldo je jučer posjetio nekoliko lokala u Dubrovniku, a njegov "vodić" bio je Miho Obradović koji je vlasnik nekoliko lokala u ovom gradu.

Također, Obradović je nedavno otvorio novi lokal u Dubrovniku i to s bh. kapitenom Edinom Džekon. Naime, Obradović je sinoć na svojoj Facebook stranici objavio da je Ronaldo u njegovom društvu, te da je on bio njegov vodić kroz Dubrovnik. 

Očito je da su Džeko i Miralem Pjanić najzaslužniji što je Ronaldo odlučio da odmara u Dubrovniku, te su mu našli veoma dobrog vodića koji mu je pokazao sve čari ovog jadranskog grada.

"Hvala ti na pozivu. Vidimo se naredne godine. Hvala partneru Edinu Džeki i bratu Miralemu Pjaniću. Hvala Cristiano Ronaldo", napisao je Obradović.

 

 

Georgina se pohvalila fotografijom iz Dubrovnika: Pozirala u bikiniju i raspametila fanove

Ronaldo je nekoliko sati nakon posljednje utakmice, kako javljaju mediji u Hrvatskoj, privatnim avionim sletio u dubrovačku zračnu luku.

Tamo će par dana da se odmori i spremi za nove izazove. Svakako da su se Ronaldo i Georgina našli u centru pažnje medija, što je i sasvim očekivano.

Georgina se putem Instagrama odlučila 'pohvaliti' fotografijom iz Dubrovnika koja će sigurno izazvati dosta komentara. Naime, zanosna Argentinka pozirala je u bikiniju okrenuta s leđa.

Članak indeksiran 03.05.2019. Zadnji put osvježen 03.05.2019.

Ocijenjeno u analizi