Cvijanović: Srbi Širom Svijeta Će Ovo Uraditi Za Srpsku, Bosno

Izvor/medij: DN vijesti online
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Izmišljena izjava Željke Cvijanović u klikbejt naslovu

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović ocijenila je veoma značajnim to što se Dan Republike obilježava izvan Srpske.

 Ponosna sam što naši ljudi koji žive širom Evrope i svijeta žele da obilježe 9. januar. Srpsku čine svi koji žive u Srpskoj, ali i oni u inostranstvu koji su porijeklom sa njenih prostora. Time žele da se solidarišu i održe veze sa institucijama i predstavnicima Srpske – rekla je Cvijanovićeva u Antverpenu u Belgiji.

Ona je za Alternativnu televiziju ponovila da je Republika Srpska trajna kategorija, a da je 9. januar dan okupljanja Srba i u Srpskoj i širom svijeta, te izrazila zadovoljstvo što svi prema Srpskoj pokazuju ljubav i nose je u srcu.

– Ovdje u Belgiji je prilika da se našim ljudima kaže gdje je Srpska danas, šta želimo od nje da napravimo u budućnosti, te šta su naši planovi i izazovi… – istakla je Cvijanovićeva i poručila da je cilj da Srpska bude što bolja, ljepša i sređenija.

Cvijanovićeva boravi u Belgiji, gdje se prvi put obilježava 9. januar, Dan Republike u organizaciji tamošnjeg Predstavništva Srpske.

Članak indeksiran 20. 01. 2020 Zadnji put osvježen prije 3 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me