Raskrinkavanje.ba

Happy TV → DA SE STREŠEŠ OD BOLESNIH UMOVA! Korona izmišljena da satanisti pobiju decu i dobiju drogu!

28.04.2020
Tekst članka

Nova teorija o nastanku korone. Po njoj ni američka vlada, ni kineski naučnici, ni bogati industrijalci...

Najnovija verzija teorije zavere i korone seže do - umetnika! Društvenim mrežama sada kruži priča da je deo svetske javnosti, svakako i naučne, upro prst u na njih. U toj grupi je i Marina Abramovič. Oni koriste adrenohrom - droga podmlađivanja, a koja se dobija iz krvi dece, koja se prethodno zlostavljana pa ubijana.

Teoretičari zavere navode da u Americi svake godine nestane 800.000 dece. Većina ta dece nestane za vreme 31. oktobra takozvani satanisticki praznik Noć veštice. Ta deca su mučena i žrtvovana u satanističkim ritualima a na kraju ubijana. Cilj je da se iz njihovih tela za vreme mučenja uzme adrenohrom koji proizilazi iz adrenalina. Adrenalin se u ljudskom telu luči prilikom velikog stresa. Što je stres jaci to je veca doza adrenalina. Ova droga je najskuplja droga na svetu. Mnogu poznati glumci Holivuda je koriste.

Tako su moćnici i došli do izmišljanja pandemije i korone...

Samo kao primer, u tunelima Njujorka je nađeno 10.000 dece. Bila su osakaćena, mučena a mnoga od njih invalidi. Svakodnevno su bila silovana i mučena da bi proizvodila što veću količinu adrenohroma. Bil Gejts je omogućio njegovu prodaju preko interneta. Deca su prodavana i otimana. Papa je direktno učestvovao u svemu tome.

Od dečije kože se izrađuju takozvane crvene cipele koje pripadnici satanističke sekte nose. Tramp je sve to znao i odlučio je svemu tome da stane na put.

Mnogi će sada da ostanu bez svojih idola.

Mnogi ne veruju u ovu priču. Ali, sada znate još jednu teoriju o postanku korone... A da li je tačna? Videćemo...

Članak indeksiran 11.07.2020. Zadnji put osvježen 11.07.2020.

Ocijenjeno u analizi