Danijela uzela 30.000 eura od DRUGOG GLUMCA, kako bi optužila Lečića?!: Njegova tvrdnja je napravila totalnu POMETNJU među javnosti!

Izvor/medij: Bportal
Ocjena: Pristrasno izvještavanje Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Teorije zavjere kao “objašnjenje” slučaja seksualnog nasilja

Danijela Štajnfeld, jednom je prilikom uzela od drugog glumca 30.000 eura, nakon čega su optužbe za silovanje usmjerene ka Branislavu Lečiću, saznanja koje je iznio Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije.

– Sve vrijeme sam u dilemi, ne bih li rekao neko saznanje ili da ipak ne kažem. To je neka nova dimenzija koju niko do sada nije spomenuo,a iako sam to čuo, nemam nikakav dokaz kao ni da li je to samo neka priča, da je Danijela dva poznata glumca, praktično ucjenjivala svojom pričom, te da je jedan morao platiti preko 30.000 eura. – ispričao je Miletić tokom gostovanja na televiziji “Happy”.

Miletić ne želi otkrivati identitet drugog glumca, jer kako kaže, nema razloga da ga se mješa u ovu priču.

– Ako vratimo film unazad, njezin povratak iz Amerike sa dokumentarcem, te plasiranje u medijima, krenuti direktno na Lečićevo ime, ona dugo ne priča ko je ni šta je. Njezin motiv je talasanje javnosti, sa nekim razlogom da se nešto skrene pažnja na ovo. Tipičan primjer specijalnog rata, ali ako je ovo istina, što ne znači da jeste, nemam nijedan element, osim samog saznanja. Zamislite, ako se pokaže da to ima neke veze i sa nekim drugim stvarima, ucjenama. – navodi Miletić.

Članak indeksiran 10. 05. 2021 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me