Djevojka koja je prošla kroz 50 operacija samo kako bi izgledala kao njen idol Anđelina Đoli, ali tu nije bio kraj

Izvor/medij: Kreacije
Ocjena: Manipulisanje činjenicama
Raskrinkano u: Ne, djevojka iz Irana nije imala 50 plastičnih operacija kako bi ličina na Angelinu Jolie

Djevojka koja ima samo 22 godine je prošla kroz čak 50 operacija da bi izgleda samo kao njen idol, što je poznata Anđelina Đoli, ali ona je zapravo završila samo kao jedna zla majka iz Koralina. Sami ćete primijetiti zbog čega vam to govorimo čim pogledate kako ona sada izgleda poslije toliko operacija i muke kroz koju je morala proći.

Naravno, nije ju niko natjerao da to radi pa je morala, nego je to nekako bio njen san. Ipak, od toga sna, sve je krenulo loše. Njeno ime je Sahar Tabar, a ona je jedna mlada djevojka iz Irana za koju se može reći da spada među najveće ljubitelje Anđeline Đoli. Radi toga je i ona bila spremna na sve samo kako bi imala izgled kao holivudska glumica. Neki izvještaji govore da je ona prošla čak kroz pedeset operacija da bi mogla imati taj izgled holivudske glumice, te je izgubila 40 kilograma samo kako bi fizički ličila na glumicu. Totalno je htjela imati isti izgled.

Ipak, kako jedna britanska novinarska kompanije navodi, ova djevojka je prolazila kroz neke ekstremne operacije samo kako bi postigla taj izgled, zbog čega i postoji mogućnost da je njen specifični izgled rezultat protetike, ili previdne šminke, a ako jeste, onda je to velika prevara. Sada nismo sigurni niti u bilo šta, a mislimo ipak da su ovo sve napravili samo kao jednu prevaru jer nam nikako nije jasno kako bi uspjela postići takav izgled. Mnogi ljudi je uspoređuju sa ružnim stvarima, a svi se pitaju zbog čega bi to uradila.

Share 

Članak indeksiran 03. 07. 2019 Zadnji put osvježen prije 3 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me