DOKTOR SLUČAJNO OTKRIO LEK KOJI KORONA NE MOŽE DA PREŽIVI: Dovoljna je samo jedna kašika ovoga ujutru i uveče

Izvor/medij: Espreso.rs
Ocjena: Klikbejt Pseudonauka
Raskrinkano u: Otorinolaringolog o slanoj vodi i eteričnim uljima kao “lijeku za koronavirus”

Većinu vremena imajte otvorene oči

Doktor Jure Burić uputio je pismo ministru zdravstva Republike Hrvatske Viliju Berošu u vezi korone, te je u njemu, navodi se, ovaj tamošnji lekar istakao - kako on misli da možemo oterati ovaj virus iz tela.

Pismo pod naslovom "Poštovani gospodine Ministre, zašto me ne poslušate" prenosimo u celosti:

"Poštovani gospodine ministre dr. Beroš,

kruže kojekakve preporuke o ispiranju usta toplom vodom sa solju i jabukovim sirćetom, a ne želite da poslušate moj savet da se barem tri puta dnevno inhalirate nad vrelom vodenom parom u koju ste stavili šaku morske soli i šaku običnog čubara (Calluna vulgaris) – čubar čak nije toliko niti bitan. Mada ja uz sve to dodam i 7-8 kapi eteričnog ulja slatkog pelina (Artemiissia annua) kojeg sam lično proizveo a koji isto tako nije toliko bitan.

Bitna je temperatura, vlažnost i dostupnost u respiratorni trakt!

Tako ćete 'oterati' koronu i iz usta i iz nosa i svih disajnih puteva, pa i oka!

Nikako da vam dokažem da je ovo spasonosna metoda zaštite od korone.

Tako – tako ljudi su vam kod kuće i mogu da izgube sat vremena dnevno na inhalacije, a cena je nula (osim šake morske soli).

Ja sam otorinolaringolog već pune četrdeset i dve godine i znam dobro šta govorim. Molim Vas poslušajte me", pisao je doktor te se zahvaljivao ministru i trudu čitavog njegovog tima, napominjući da je ovo samo njegov vapaj, jer veruje da ovaj savet može dosta pomoći ljudima u borbi.

Dodatni recept:

"Visoku temperaturu (preko 50 stepeni) i povećanu vlažnost vazduha preko 50 odsto korona ne može da preživi. Budući da su vrata ulaska infekcije: sluznica usta, nosa i oka - preporučujem tri puta dnevno u trajanju od 15 do 20 minuta inhalacije nad vrelom vodenom parom. Postupak je vrlo jednostavan, a u tradiciji je naših baka koje su zimske prehlade (viroze) lečile upravo takvim inhalacijama (samo ih one nisu zvale inhalacijama – one su se 'kadile nad vrelom vodom').

U jednu posudu sipajte oko 2l vode i ubacite šaku morske soli. Kada voda proključa skinite je s vatre postavite na sto, uzmite jedan veliki peškir koji ćete prebaciti preko glave i posude s vrelom vodom. Pazite da vas vrela vodena para u početku ne opeče! Udahnite duboko vruću vodenu paru kroz nos i izdahnite je kroz usta. Nakon desetak takvih udisaja udahnite isto toliko kroz usta, a izdahnite kroz nos. I tako redom dok se voda ne ohladi. To može trajati 15 do 20 minuta.

foto: Profimedia

Većinu vremena imajte otvorene oči. Na taj način rešićete se zločeste korone koja po mom mišljenju takvu temperaturu (oko 60 i više stepeni i vlagu od skoro 100 odsto) ne može preživeti niti na sluznici usta, niti nosa, a niti očiju! Ako to činite tri puta dnevno korona neće uspeti ni da se razmnožava niti ukoreni. Onemogućićete joj prodor i u vaše bronhije i plućni parenhim."

Za imunitet:

"Izrendati 1 kg jabuka i prodinstati 5-6 minuta u tavi s malo vode, pa zatim ostaviti da se ohladi. Dodajte mlevene orahe, bademe, indijski orah, pistaće, semenke tikve, spice kajsija - svega po 10 dkg. Zatim, dodajte suve šljive, kajsije, brusnice, grožđe, sitno seckano - po 10 dkg

Sve to rukama dobro umesiti i staviti u tegle po 200 gr. Ostaviti u zamrzivač, osim one koju koristite. Nju držite u frižideru. Uzima se 1 supena kašika ujutro i jedna uveče. Ovo je izuzetno dobro za imunitet. Samo dobar imunitet znači dobro zdravlje i uspešnu borbu protiv svih bolesti pa i virusa! - Vaš doktor Jure Burić."

Članak indeksiran 17. 05. 2020 Zadnji put osvježen prije 4 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me