Doktori apeluju da poboljšate imunitet zbog Korona virusa: Napravite BOMBU OD NAPITKA: Sve satojke imate već u frižideru

Izvor/medij: Lifestyle Dom
Ocjena: Teorija zavjere Pseudonauka Lažna vijest Dezinformacija
Raskrinkano u: Lažni “ljekarski apel” za uzimanje navodnog preparata protiv koronavirusa

I dalje smo u znaku korona virusa, od kojeg strahuje gotovo cijeli svijet. Ima li razloga za strah?

Većina doktora smatra da i nije toliko opasan virus, koliko su ga moćnici iz sjene “napumpali”, i koji to rade zbog financijske dobiti, ako tome dodamo i farmaceutsku industriji dobijemo globalni hajp oko korona virusa.Dovoljno je reći da je samo u Americi povećala se prodaja običnog asepsola za čak 1400%. Taj podatak vam govori sve, i onda vam je valjda jasno da je ovo sve neka veća igra u opticaju. Na Balkanu i nema toliko zaraženih osoba, ali već sada su sve škole, bar u Bosni i Hercegovini zatvorene na minimum 7 dana. Ako se želite zaštititi morate svoj organizam jednostavno ojačati, a to ćete najbolje uraditi ak ouzimate prirodne sastojke. 

Ovo vrijeme je itekako varljivo, pa je organizam sve više i više skloniji nekim virusima, pa se jednostavno morate pripremiti za nadolazeće stvari. Nemojte trošiti pare na hemiju, nego sebi napravite neki lijepi prirodni napitak. Evo šta vam treba od sastojaka: 1 čeno bijelog luka, pola kašike kurkume, 1 kašika naribanog đumbira, šolja cijeđenog soka od narandže i pola cijeđenog limuna.Kako se priprema? Uzmite bijeli luk i sitno ga nasjeckajte, te ga dodajte ostalim sasojcima sa liste. Pomiješajte ga u blender u i prespite ga u običnu staklenu čašu. Čuvajte ga u frižideru, i konzumirajte jednu čašu dnevno i to svako jutro na prazan stomak, ili ti ga na tašte. 

Članak indeksiran 17. 03. 2020 Zadnji put osvježen prije 3 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me