Raskrinkavanje.ba

Express → Donešena presuda: Evo s kime će živjeti Severinin i Milanov sin Aleksandar

18.01.2018
Tekst članka

Severinino i Milanov roočište napokon je završeno.

Tomica Petrović, Severinin menadžer, potvrdio je za 24sata.info da je sutkinja Marina Parać Garma odbilatužbu Milana Popovića koji je, kako je to već javno objavljeno, tražio da dijete živi pola vremena s njim i pola sa Severinom.

– Severina je zadovoljna prvostupanjskom sudskom odlukom – napisao je Petrović.

Pjevačica i njezin bivši zaručnik po sudovima se nalaze otkako su se razišli ubrzo nakon što je Seve prije šest godina rodila sina Aleksandra. Na cijelu situaciju oko djece nedavno se na Instagramu osvrnuo i sam Igor Kojić, Severinin suprug, koji je u postu objavio što misli o Milanovim postupcima.

– Prijatelji moji, nastojite u životu da vaše supruge, djevojke, prijateljice dižete u nebesa, a naročito ako vam je ta osoba nosila 9 mjeseci dijete ispod srca. Tako ćete zaštititi majku svog djeteta jer ako ništa drugo bar ćete tako sebi pokazati ljubav i poštovanje prema djetetu koje će to jednog dana jako cijeniti, a vi ćete se osjećati kao bolji čovjek jer postoje neke stvari koje se ne mogu kupiti novcem. Blagajna i terminal za dušu ne postoje – dio je njegove poruke na društvenoj mreži.

Članak indeksiran 22.03.2018. Zadnji put osvježen 22.03.2018.

Ocijenjeno u analizi