Raskrinkavanje.ba

Vaš glas → DRAMA U MAJAMI BIČU! SRUŠILA SE ZGRADA GDE ĐOKOVIĆ IMA STAN… BROJ ŽRTAVA OGROMAN! (VIDEO)

24.06.2021
Tekst članka

ZA TENISERA NOVAKA ĐOKOVIĆA SE SVAKAKO ZNA DA JE JEDAN OD NAJUTJECAJNIJIH LJUDI U CIJELOM SVIJETU, PO MNOGIMA JE NAJVEĆI TENISER U SVIJETU U HISTORIJI TENISA, A NA BALKANU SE SVAKAKO NIJE RODIO VEĆI SPORTISTA.

Čovjek koji je i više nego utjecajan u mnogim sferama društva, a njegova riječ u bilo kojoj sferi društva doslovno kao bomba odjekne.

On je u segmentu tenisa napravio puno u posljednjih mjesec dana i od totalnog autsajdera na rolan garosu, čovjek je uzeo turnir koji je već bio upisan na adresu španskog tenisera Ragala Nadala. Sa ovom pobjednom se pribliožio na samo jedan gran slem zaostatka za Nadalom i Federerom te se aktivno uključio u borbu za najvećeg ikada. Njegovo bogastvo je dodatno naraslo, a procjenjuje se da je sa Pariškom Škaljom povećao svoje bogastvo na 125 miliona dolara i to samo od nagrada.

 

Zbog toga i ne ludi da prvi reket svijeta ima nekretnine koje su rasute po svim djelovima svijeta i samo u Aziji nema neku nekretninu, a koliko voli Ameriku pokazuje i podatak da tamo ima čak tri nekretnine. Nedavno je prodao i veliki stan koji je imao u New Yorku, zbog toga što on fizički ne može biti naa svim tim strana svijeta odjednom. U Majami Biču ima fenomenalan stan, a ukoliko pratite Jelenu Đoković, vjerujemo da znate svi kako izgleda ovo luksuzno izdanje.

Jutros je cijela Amerika buknula sa informacijom da je cijela zgrada izgorjela u velikom požaru, a da se trenutno ne zna broj poginulih osoba. Riječ je o zgradi koja se nalazi odmah preko puta zgrade u kojoj Đoković ima stan, a još uvijek se ne zna da li je i njegova zgrada oštećena.

Članak indeksiran 29.06.2021. Zadnji put osvježen 29.06.2021.

Ocijenjeno u analizi