Đukanović: Planira se destabilizacija Srpske 5. oktobra VIDEO

Izvor/medij: Alternativna televizija
Ocjena: Teorija zavjere Lažna vijest
Raskrinkano u: Nova laž tabloida "Alo": Navijači idu na Grbavicu, ne u Banjaluku

Narodni poslanik u Skupštini Srbije Vladimir Đukanović rekao je da mora da "upozori građane na ono šta se sprema 5. oktobra u Banjaluci".

"5. oktobra u završnici kampanje za izbore održaće se miting vladajućeg SNSD-a i gospodina Dodika, ali tog istog 5. oktobra očito namjerno odlučeno je da se uzima tzv pravda u svoje ruke. Naime, gotovo sve opozicione stranke u RS su otkazale svoje završne mitinge, ali i pojedine stranke iz FBiH su to uradile uz izgovor da otac traži pravdu za tragično nastradalog sina i onda će se oni pojaviti vjerovatno na tom protestu koji je zakazan 5. oktobra pod nazivom Pravda za Davida", ističe Đukanović u video blogu.

Đukanović kaže da je vrlo da zanimljivo postoje vrlo ozbiljen indicije koje je objelodanio i ministar MUP RS Dragan Lukač, da nekoliko navijačkih grupa ih FBiH, prije svega navijača Sarajeva i Željezničara, da planiraju svoj put ka Banjaluci. 

Đukanović kaže da se objelodanilo da će se dobijati i dnevnice, a onaj ko, kako kaže Đukanović " ko bude luđi, dobiće veću dnevnicu".

Đukanović se pita šta će ti ljudi na skupu i da li je cilj da se izazove neki incident, jer je kako kaže najavljeno da se uzme "pravda u svoje ruke".

On ističe da ne zna zašto pojedina veteranska udružena iz FBiH idu na skup, ali kaže da su to jasni ciljevi onih koji za žele da sruše Dodika. 

Kaže da im posebno smeta to što je Dodik nedavno bio kod Putina i dobio podršku za svoju politiku.

 

Vladimir Đukanović

Članak indeksiran 30. 11. 2018 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me