ЈЕЗИВО! Уз Марину Абрамович и део естраде узима дрогу из крви убијене деце?

Izvor/medij: Borba za veru
Ocjena: Teorija zavjere Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: QAnon besmislice o zlostavljanju djece u tunelima i kavezima ne odlaze sa društvenih mreža

Марина Абрамовић није само, а уз њу је још неколико десетина уметника из Србије који користе дрогу за подмлађивање - адренохром. Ово је најскупља дрога а добија се из крви детета, које се злоставља па убије!

 Ова шокантна информација кружи друштвеним мрежама попут светлости, а први пут је објављена на Фејсбуку групи  „Chemtrails report Serbia“ .

– Ускоро ће изаћи списак свих оних који користе адренохром – дрогу подмлађивања. Тек ћемо сви ми видети ко све од уметника из Србије користи ову дрогу за подмлађивање. Бићемо сви потпуно изненађени – наводи се у једном од постова на ФБ.

Списак и број деце где највише нестају на годишњем нивоу

Америка 800.000

Аустралија 25.000

Бразил 40.000

Енглеска 230.000

Француска 39.000

Канада 50.000

Мексико 45.000

Немачка 100.000

Шпанија 200.000

Наравно, ово је одмах изазвало велику пажњу интернет заједнице. Шеровања, коментари за и против…

Ипак, са ове ФБ странице не стају:

– Марина Абрамовић је само прва на списку. Она жене има 73 године! Веровали или не. А, изгледа знатно млађе. У свету дрогу за подмалађивање користе Анђелина Џоли, Мадона, Лајди Гага, Опра Винфри… Сви су, бре, конзументи!

Са  „Chemtrails report Serbia“  се питају да ли Марину Абрамович, њене другарице-уметнице или светске диве интересује како се производи ова дрога? НЕ ЗАНИМА ИХ!

До дроге се долази на бруталан начин – од убијене деце. И то језиво! Потенцијална жртва – дете, се малтретира и злоставља, чиме се повећава количина адреналина који тече кроз његово тело. Затим се убијају и адренокром се сакупља иглом и шприцом из подножја врата и кичменог стуба. Што је дете млађе тим је адренокром квалитетнији. Та хемикалија на црном тржишту кошта стотине хиљада долара.

 

Извор: "Хепи ТВ"

Članak indeksiran 11. 07. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me