Facebook profil "Danijel Maltar": Dr. Nada Jurinčić

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Teorija zavjere Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti

Logično,zar ne .

Izvrsno objašnjenje o virusima:

“1. Gripa nije zarazna bolest jer zaraznu bolest uzrokuju živi mikroorganizmi, a
2. virus nije živi mikroorganizam nego nakupina molekula u proteinskoj ovojnici, nešto poput vreće za otpatke u kojoj se nalazi mješoviti otpad čije se porijeklo ne zna.
3. To što se gripa u koju spada i izmišljenica covid-19 pojavljuje u respiratornom obliku u vrijeme kad je veća vlaga u zraku, a crijevna gripa u ljetnim mjesecima u većoj populaciji, to ne znači da je kontagiozna, tj. da nastaje prijenosom s bolesne osobe na zdravu. Epidemiološka pojavnost nekog fenomena nikako ne znači njegovu zaraznost.
Nema znanstvenih dokaza da je ono što zovu virus sars-cov-02 uzrok ili uzročnik kliničkog sindroma koji se očituje znakovima čišćenja gornjih i donjih dišnih putova.
4. Ono što kupljena, rotšildska znanost potura pod uzročnika kliničkog sindroma gripe isto tako može biti posljedica, a ne uzrok sindroma. Virus kao mrtva nakupina štočega, nađen u sluznici dišnih puteva, po svim kriterijima može značiti samo jedno: otrovnu izlučevinu stanica dišnog sustava koje izbacuju iz sebe ono što bi im uništilo disanje i metabolizam.
Budući da se mukus, sluz dišnih puteva, drži priljubljeno, slijepljeno za dišne kanale, iz razloga da prema sili teže ne bi potonula prema malim dišnim kanalima, to organizam koristi mehanizam kašlja koji namiče energiju za izbaciti otpad iz dišnih kanala. U zimskim mjesecima, kad je više vlage u zraku, dišna sluz se razrijedi i tad ju je najlakše izbaciti. Od tud epidemijska pojava sindroma, a ne zbog toga što je napadnut živim patogenim mikroorganizmima.
Povišena temperatura je odraz propadanja tisuća imunoloških stanica i bakterija koje jedu detritus, otpad i kad se nakupe previše, ugibaju oslobađajući svoje otpadne tvari koje podižu temperaturu. To povišenje temperature ubrzava protok krvi, a tim dotok kisika i ispiranje od toksina.
DOK NE SHVATITE DA VIRUS ZNAČI OTROVNA IZLUČEVINA, DOK NE SHVATITE DA NIJE ŽIV I DA GA SE NE MOŽE UBITI, DOK NE SHVATITE DA SE NE MOŽE PRENIJETI PRIRODNIM PUTEM NEGO SAMO KAO OTROV KOJI VAM UBRIZGAJU VAKCINOM ILI INJEKCIJOM… DO TAD ĆETE PUSTITI DA VAS ŠAKA MEDICINSKIH MAFIJAŠA VOZA ŽEDNE PREKO VODE.
Zato se na gripu ne može stvoriti kolektivni imunitet jer ona nije ono za što je smatraju jer im tako odgovara. Od nje su napravili svinjsku, ptičju, sidu, dneversku...
Gripa je neuništiva jer je prirodan način velikog sezonskog čišćenja organizma – zimi dišnog sustava, a ljeti probavnog sustava.
Ovo je moj rad i stojim iza svake riječi.
Ono što oni nazivaju virusom je genetski materijal koji nijedna znanost ne uzima kao dokaz uzroka ili uzročnika.
Virusologija je stara koliko Hipokratova medicina. Hipokrat je rabio izraz virus i u prijevodu znači otrovna izlučevina, a to znači da ju stvara tijelo, a ne da ulazi u tijelo.
Sindrom gripe ispoljavaju češće ljudi koji su oslabljenog imuniteta iz bilo kojeg razloga, najčešće oni koji se nalaze pod hrpom lijekova. Zašto? Zato što su nakupili toliko otrova u svom tijelu da dobre bakterije i makrofagi ne mogu stići u vremenskoj jedinici izbaciti toliko toksina van.
Virusologija nikad više neće biti laž u koju su je pretvorili rotšildski laboratorijski plaćenici, među kojima ima i naših đikana.
Virusologija će postati znanost o načinu na koji se tijelo sezonski čisti od nakupljenih otrova.
Zapamtite dobro što sam vam rekla u ovoj zadnjoj rečenici.“

Dr. Nada Jurinčić, umirovljena pedijatrica s afričkim stažem u epidemijama

No photo description available.

Članak indeksiran 15. 12. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me