Facebook profil "Igor Tosegi": Video o tajnama Agende 21

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Teorija zavjere Prenošenje lažnih vijesti Lažna vijest
Raskrinkano u: Agenda 21 nije tajni plan uvođenja kolektivizma, uprkos “zavjerološkim” tumačenjima američkog desničara

-

Agenda 2030 je ništa drugo već detaljnije razrađena Agenda 21.

>>>

*Da se podsetimo šta su ciljevi Agende 2030*

Od 25. do 27. septembra 2015. godine hiljade lidera iz celog sveta, među njima i papa Francisko, su se sastali u sedištu UN u Njujorku, gde je predstavljen novi petnaestogodišnji plan u 17 tačaka pod nazivom „Transformacija našeg sveta: Agenda 2030 za održivi razvoj“. Agenda 2030 se smatra za „novu univerzalnu agendu“ za čovečanstvo, altruistički plan koji će koristiti budućim generacijama. Realnost je, međutim, da će UN Agenda 2030 oduzeti pojedincima svaku slobodu kroz nametnute mandate. UN neće izaći otvoreno za proglašavanje novog svetskog poretka, već se poziva na „održivi razvoj“, jer taj termin zvuči daleko manje preteće. Patrik Vud, ekonomista i autor knjige „Ustanak tehnokratije: Trojanski konj globalne transformacije“, piše: „Jasno je da UN i njihove pristalice vide održivi razvoj više nego sam put do čistijeg okruženja. Oni to vide kao sredstvo za stvaranje dugo traženog novog međunarodnog ekonomskog poretka ili „Novog svetskog poretka“.

Majk Adams u svom članku „Program UN 2030“, kaže da je plan UN-a nacrt globalnog porobljavanja čovečanstva pod čizmom korporativnih interesa. Dokument UN Agende 2030 predviđa preuzimanja vlasti svih država širom planete od strane svetske vlade. Adams dalje navodi: „Ciljevi ovog dokumenta nisu ništa drugo do kodne reči za fašističku agendu korporativne vlade koja će uvući čovečanstvo u razorni ciklus siromaštva, obogaćujući najmoćnije svetske globalističke korporacije poput „Monsanta“. Nigde u dokumentu UN-a nije napisano da je „postizanje ljudske slobode“ jedan od njenih ciljeva, niti se objašnjava kako te ciljeve treba dostići. Umesto toga, 17 tačaka dnevnog reda UN-a treba da se ostvare centralizovanom vladinom kontrolom i totalitarnim mandatima koji su usko povezani sa komunizmom.“

Zbog sažetosti u ovom tekstu ćemo se fokusiraćemo na pet Adamsova najznačajnih zapažanja o ciljevima Agende 2030.

Cilj 1: Svugde zaustaviti siromaštvo u svim njegovim oblicima

Stvarni cilj: Sve stavite na dobrobit globalne vlade: pečate za hranu, subvencije za stanovanje, koji će stanovništo učiniti robovima globalne vlade. Nikada ne dopustite ljudima da se kreću prema gore i da sami sebi mogu da pomognu. Umesto toga napravite masovnu samoviktimizaciju i poslušnost vladi koja obezbeđuje mesečni „dodatak“ za osnovne potrepštine, kao što su hrana i lekovi. Označite to kao „okončavanje siromaštva“.

Cilj 2: Okončati glad, postići sigurnost hrane, poboljšati ishranu i promovisati održivu poljoprivredu

Stvarni cilj: Invadirajte celu planetu GMO i Monsantovim patentiranim semenkama, istovremeno povećavajući upotrebu smrtonosnih herbicida pod lažnom tvrdnjom o „povećanom urodu“ useva.

Cilj 3: Obezbediti zdrav život i promovisati blagostanje za sve starosne dobi

Stvarni cilj: Naredite vakcinizaciju za svu decu i odrasle, preteći roditeljima hapšenjem i zatvorom ako odbiju da sarađuju. „Gurajte“ tešku upotrebu lekova za decu i tinejdžere dok izvodite „skrining“ programe. Nazovite masovne lekove „prevencijom“.

Cilj 5: Postizanje rodne ravnopravnosti i osnaživanje svih žena i devojaka

Stvarni cilj: Kriminalizovati hrišćanstvo, marginalizirati heteroseksualnost, demonizovati muškarce i posvuda promovisati LGBT agendu. Pravi cilj nikada nije „jednakost“, već marginalizacija i sramota za svakoga ko ispoljava bilo kakve muške karakteristike. Krajnji cilj je feminizirati društvo, stvoriti široko prihvatanje „nežne poslušnosti“, zajedno sa samoispuštajućim idejama o komunalnoj svojini i podeli svega. Budući da samo muška energija ima snage da se podigne protiv ugnjetavanja i borbe za ljudska prava, suzbijanje muške energije je ključno za držanje stanovništva u stanju večne pokornosti.

Cilj 11: Učiniti gradove i ljudska naselja uključivim, sigurnim, otpornim i održivim

Stvarni cilj: Zabraniti vlasništvo oružja privatnim licima, koncentrišući oružje u rukama poslušnih vladinih izvršilaca koji će vladati nad nenaoružanom i porobljenom klasom osiromašenih radnika. Kriminalizovati život u većini ruralnih područja osnivanjem „Igara gladi“ (zaštićena područja za koja vlada tvrdi da su vlasništvo „naroda“, iako im tamo nije dozvoljeno da žive). Naterati sve ljude u velike gradove u kojima su neprestano pod nadzorom i gde je lako izvršiti manipulaciju od strane vlade.

Na kraju ovog članka osvrnućemo se šta na to dokument UN-a kaže: „Obavezujemo se da neumorno radimo na potpunom sprovođenju ove Agende do 2030.“ Ako pročitate ceo dokument, a morate ga pročitati sa pravilnim rasuđivanjem, brzo ćete shvatiti da će ovaj UN-ov program biti primenjen na svim građanima sveta i to pod merama vladine prisile. Nigde u ovom dokumentu nije navedeno da će prava pojedinca biti zaštićena. Takođe se ne priznaje postojanje ljudskih prava pojedincima. Agenda 2030 poništava „Univerzalnu deklaracija o ljudskim pravima“ iz 1948. godine i potpuno ukida pojedincima pravo na samoodbranu, pravo na medicinski izbor i pravo na roditeljsku kontrolu nad sopstvenom decom.

Tiranija globalne vlade preti da zarobi i u elektronski logor stavi celo čovečanstvo, a sve pod lažnom parolom „napretka“.

Orvelova “1984” se sada odigrava pred našim očima, a scenario je još gori.

Članak indeksiran 21. 04. 2021 Zadnji put osvježen prije 3 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me