Raskrinkavanje.ba

Facebook profili i stranice → Facebook profil: 'Voda nije ljudsko pravo': WEF naređuje vladi da počne racionirati vodu u domovima

18.05.2023
Tekst članka

'Voda nije ljudsko pravo': WEF naređuje vladi da počne racionirati vodu u domovima

Kao što vam je sigurno poznato, globalna elita poduzima korake kako bi ljudi "ne posjedovali ništa i bili sretni". Svijet će kontrolirati autoritarna vlada jednog svijeta, a čovječanstvo će, prema Klausu Schwabu i Svjetskom ekonomskom forumu, biti porobljeno u totalitarnom sustavu koji uključuje masovni nadzor, obvezna cijepljenja i očajničko ropstvo.

Sada, u uznemirujućem razvoju događaja, globalistička elita tvrdi da voda nije ljudsko pravo i da svjetske zalihe vode moraju biti privatizirane i kontrolirane od strane elita.

Svjetski ekonomski forum i UN naredili su svjetskim vladama da se pripreme za racionaliziranje opskrbe vodom za ljude kao dio njihove agende 'Velikog resetiranja' za čovječanstvo.

Globalističke organizacije domaćini su konferencije o vodi u New Yorku kao dio UN-ove potrage za postizanjem svojih 17 ciljeva održivog razvoja, popisa koji će, ako se u potpunosti postigne i provede, globalističkim elitama dati potpunu kontrolu nad svim ljudskim aktivnostima.

Ujedinjeni narodi planiraju zaštititi vodu koja se koristi za kupanje; voda koja se koristi za razvoj; voda koja je dom morskog života; voda koja se koristi za transport. Stoga bi se buduće kontrole vjerojatno usredotočile na ograničenja potrošnje vode u stambenim objektima i skupa povećanja pristupa toj vodi; o zabranama korištenja u poljoprivredi i skupim povećanjima za poljoprivrednike; o strogim kontrolama vrsta i broja brodova koji mogu ploviti morima, rijekama i kanalima te skupim poskupljenjima za ovaj oblik prijevoza.

Zatim će doći zahtjevi za kompenzacijom - kao i kod kompenzacije ugljika, WEF vodeni carovi će zahtijevati trgovinu aktivnostima kako bi se kompenziralo navodno onečišćenje vodenih puteva.

#BezStraha

Članak indeksiran 31.05.2023. Zadnji put osvježen 31.05.2023.

Ocijenjeno u analizi