Facebook profili i stranice: Aluminijum

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Teorija zavjere Pseudonauka Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Teorija zavjere o “sveprisutnom” aluminijumu nema naučnog ni drugog utemeljenja

-

ZAŠTO ALUMINIJUM?......‼ 🔥 👈

1. Zašto stavljaju aluminijum u sve...???!!

Aluminijum je glavni primalac elektromagnetnih signala.

2. Šta stavljaju u vakcine koje izazivaju neurološka oštec‌enja?

Naravno, opet aluminijum. Aluminijum je problem tkiva, jer sve c‌elije normalno oslobađaju ELF-UV zrake, a aluminijum je savršen atomski reflektor UV zraka.

3. Koji je glavni element koji se raspršuje svuda u vazduhu putem geoinženjeringa (hemtrejlsa)?

Tako je.. opet aluminijum. Inače, aluminijum se nalazi u vodi za pic‌e, različitom povrc‌u, listovima čaja, začinima, u kozmetičkim preparatima, a dodatno u organizam ulazi i kroz aluminijumske folije u koje je umotana hrana.

4. Koji je primarni elementarni nusproizvod prerade soje koji se nalazi u gotovo svim komercijalnim čokoladnim i medicinskim kapsulama?

Ponovo aluminijum! Proizvodi od soje sadrže visok nivo aluminijuma, ispranog iz aluminijumskih magacina u kojima se samo peru i obrađuju na visokim temperaturama. Činjenica da vec‌ina, ako ne i sve, kapsule lekova sadrže soju kao sastojak i trebalo bi da postoji velika crvena zastavica za upotrebu svih njih.

5. Šta se najviše nalazi u GMO hrani?

Glifosat, kao glavni sastojak genetski modifikovane hrane, zapravo podstiče telo da prihvati i apsorbuje aluminijum. A onda glifosat i aluminijum rade zajedno da zadaju dvostruki udarac zdravlju mozga i creva. I glifosat i aluminijum rade zajedno na način koji uništava zdravu crevnu floru. Glifosat ometa crevne bakterije, što dovodi do prekomernog rasta Clostridium difficile. Njegov otrovni proizvod, p-krezol, povezan je sa autizmom (dokazano na ljudima i miševima), povec‌avajuc‌i dozu aluminijuma. I glifosat i aluminijum ometaju enzime citokroma P450, koji su uključeni u metabolizam melatonina. I inače, melatonin potiče od triptofana, čiju sintezu u biljkama i mikroorganizmima blokira sam glifosat.

6. Kolika je količina fluora kao aditiva u vodi za pic‌e, kao i pasti za zube?

Fluor u kombinaciji sa aluminijumom uništava našu epifizu. Fluor su inače koristili nacisti za sterilizaciju zatvorenika u logorima i pretvaranje u poslušne robove, odnosno za ubijanje njihove slobodne volje, jer je on glavni sastojak anestetika, hipnotika i psihijatrijskih lekova. Fluorid je ključni sastojak Prozaka („leka“ koji se masovno koristi za lečenje depresije), kao i Sarina koji je nervni gas i otrov koji su psihopate na vlasti odlučile da koriste protiv „viška ljudi“. na ovoj planeti'. Fluorid ima snažnu osobinu da se veže za aluminijum i razbije barijeru između mozga i krvi jer oponaša jone vodonika i tako lako ulazi u mozak.

7. Šta je glavni cilj 5G mreže i mikrotalasne pec‌nice od 60 GHz?

4+1G ili 5G mreža uzrokuje uništavanje hemoglobina u pluc‌nim kapilarama, oslobađa kiseonik iz hemoglobina, razdire ga i ostavlja masni feritin (mlečno staklo) koji se nakuplja u pluc‌nim alveolama. Aluminijum je u istoj grupi kao i gvožđe, pa se u kolapsu hemoglobina vezuje za kiseonik stvarajuc‌i otrove u telu.

8. Čime kontrolišu naš nervni sistem?

Različiti kompulzivni nagoni, misli i osec‌anja su ugrađeni u psihu putem HAARP tehnologije i Wi-Fi koja inače utiče na sve neorganske materije u telu, kao što su aluminijumske naslage, koje zatim služe kao prijemnici i predajnici u mozgu. Aluminijum ima poseban afinitet za neurološka tkiva.

9. Šta je uzrok autizma, multiple skleroze, Alchajmera i demencije usled nagomilavanja toksičnih supstanci u mozgu?

Pa upravo - aluminijum, naravno.

Nije slučajno da vakcine sadrže veoma visok nivo aluminijuma. Nije slučajno što prskaju aluminijum u atmosferu. Nije slučajno što se soja i glifosat nalaze u našoj hrani. Nije slučajno što su nas bombardovali HAARP-om i 5G mrežom. Nije slučajno što je fluor u vodi i što ga koristimo za čišc‌enje zuba. Sve ovo se radi sinergijski sa aluminijumom. Cilj je da naše telo bude potpuno zasic‌eno toksičnim metalima, pre svega aluminijumom......‼‼ 🙂

Dejan Djokić

Članak indeksiran 08. 11. 2022 Zadnji put osvježen prije 2 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me