Raskrinkavanje.ba

Facebook profili i stranice → Facebook profili i stranice: Aluminijum

07.08.2020
Tekst članka

ZAŠTO ALUMINIJUM?

1. Zasto stavljaju Aluminijum u Sve...???!!

Aluminijum je glavni primaoc elektromagnetskih signala.

2. Šta stavljaju u vakcine koje prouzrokuju neurološka oštećenja?

Naravno, aluminijum. Aluminijum je problem u tkivima, jer sve ćelije normalno oslobađaju ELF-UV zrake, a aluminijum je savršeni atomski reflektor UV zraka.

3. Koji je glavni element koji se raspršuje svuda u vazduhu putem geoinženjeringa (chemtrailsi)? Tako je... opet aluminijum. Inače, aluminijuma ima u pijaćoj vodi, raznom povrću, listićima čaja, začinima, u kozmetičkim preparatima, a u organizam dodatno ulazi putem aluminijumskih folija u koje se zamotava hrana.

4. Koji je glavni elementarni nusprodukt obrade soje koji se nalazi praktično unutar svih komercijalnih čokolada i kapsula lekova?

Opet aluminijum! Proizvodi od soje sadrže visok nivo aluminijuma, ispranog iz aluminijumskih skladišta u kojima se samo isperu i obrađuju na visokim temperaturama. Činjenica da većina, ako ne i sve, kapsule sa lekovima sadrže soju kao sastojak i da bi trebalo da postoji velika crvena zastavica za upotrebu svih njih.

5. Šta se najviše nalazi u GMO hrani?

Glifosat, kao glavni sastojak genetski modifikovane hrane, zapravo podstiče telo da prihvati i apsorbuje aluminijum. A zatim glifosat i aluminijum zajedno deluju kako bi dali dvostruki udarac na zdravlje mozga i creva. I glifosat i aluminijum zajedno deluju na način koji uništava zdravu crevnu floru. Glifosat ometa bakterije creva, što dovodi do prekomernog rasta Clostridium difficile. Njegov otrovni proizvod, p-krezol, povezan je sa autizmom (dokazano na ljudima i na miševima), tako što pojačava dozu aluminijuma. I glifosat i aluminijum narušavaju enzime citohroma P450, koji su uključeni u metabolizam melatonina. A inače, melatonin potiče od triptofana, čija je sinteza u biljkama i mikroorganizmima blokirana samim glifosatom.

6. Koja je količina fluora kao aditiva u vodi za piće, kao i pasti za zube?

Fluor su inače koristili nacisti da bi sterilisali zatvorenike u logorima i da bi ih pretvorili u poslušno roblje to jest da bi ubili njihovu slobodnu volju, jer je glavni sastojak anestetika, hipnotika i psihijatrijskih lekova. Flor je ključni sastojak Prozac-a („leka“ koji se masovno koristi za lečenje depresije), kao i Sarina koji je nervni gas i otrov kojeg su odlučili da koriste psihopate na vlasti protiv ‘viška ljudi na ovoj planeti'. Fluor ima jaku odliku da se veže sa aluminijumom i probije moždano-krvnu barijeru jer imitira jone hidrogena i tako jednostavno ulazi u mozak.

7. Koji je osnovni cilj 5G mreže i mikrotalasa od 60GHz?

5G mreža izaziva razaranje hemoglobina u kapilarima pluća, izbacuje kiseonik iz hemoglobina, cepa ga i ostavlja masovno feritin (mlečno staklo) koje se nagomilava u plućnim alveolama. Aluminijum je u istoj grupi kao i gvožđe, pa se pri raspadu hemoglobina vezuje za kiseonik stvarajući otrove u organizmu.

8. Razni prisilni nagoni, misli i osećaji ugrađeni su u psihu putem HAARP tehnologije i Wi-Fi koji inače utiče na sve neorgansku materiju u telu, kao što su naslage aluminijuma, koje zatim služe kao prijemnici i odašiljači u mozgu. Aluminijum ima poseban afinitet za neurološko tkivo.

9. Šta je uzrok autizma, multiple skleroze, alzhajmera i demencije zbog nakupljanja toksičnih materija u mozgu?

Izgovorite to naglas - naravno aluminijum.

Nije slučajnost da vakcine sadrže vrlo visok nivo ovog neurotoksina. Nije slučajno da prskaju aluminijum u atmosferu. Nije slučajno što je soja i glifosat u našoj hrani. Nije slučajno da nas bombarduju HAARP i 5G mrežom. Nije slučajno da je fluor i vodi i da njime čistimo zube. Sve se ovo radi sinergijski sa aluminijumom. Cilj je učiniti naše telo potpuno zasićeno otrovnim metalima, a prvenstveno aluminijumom.

No photo description available.

Članak indeksiran 08.11.2022. Zadnji put osvježen 08.11.2022.

Ocijenjeno u analizi