Raskrinkavanje.ba

Svijet oko nas → Farmaceutska industrija sprovodi najveći ZLOČIN U ISTORIJI čovječanstva tvrdi BIVŠI direktor Pfizer-a!

06.05.2023
Tekst članka

Globalistička elita koristi farmaceutsku industriju da izvrši najveći zločin u istoriji sveta, smatra bivši potpredsednik kompanije Pfizer dr Majk Jidon, koji upozorava da će to uključivati smrt miliona, ako ne i milijardi ljudi.

Majkl Jidon je bio naučni istraživač i potpredsednik kompanije Big Pharma giganta Pfizer. Takođe je suosnivač uspešne biotehnologije. Proradila mu je savest i posvetio je ostatak svog života razotkrivanju zla industrije.

 

„Mi smo usred najvećeg zločina u istoriji“, rekao je dr Jidon. „To je globalno. Ima nameru da kontroliše, da liši svačiju slobodu i uključiće ubijanje dodatnih miliona, ako ne i milijardi ljudi. To je dugo planirano”.

 

 

Globalna depopulacija i kontrola su cilj ovog zločina, smatra bivši izvršni direktor kompanije Pfizer, koji upozorava čovečanstvo da se ne pridržava agende.

„Ako se povinujete ovoj tiraniji, to će se završiti gubitkom vaše slobode, a verovatno i života. To je ono što će se dogoditi ako vi i svi ostali odlučite da ne radite ništa”.

“Sada morate biti hrabri i rizikovati sramotu i regrutovati druge ljude za ovaj cilj.”

 

 BIVŠI direktor Pfizer-a priznaje da farmako industrija sprovodi najveći ZLOČIN U ISTORIJI čovečanstva

 

Postoji mnogo dokaza koji potkrepljuju Jidonove tvrdnje – ako znate gde da tražite.

Savetnik Svetskog ekonomskog foruma (WEF) Juval Noa Harari nedavno je izjavio da WEF smatra da je velika većina ljudske populacije zastarela, beskorisna i suvišna.

Harari, poznat kao desna ruka Klausa Švaba, dao je uznemirujuće komentare u intervjuu sa Krisom Andersonom, šefom medijske grupe TED, ponavljajući prošla predviđanja o „beskorisnoj klasi“ „zastarelih“ i „nezapošljivih“ ljudi.

 

 

 

Prema Harariju, takozvani „obični ljudi“ imaju pravo da se plaše budućnosti u kojoj će postati „suvišni“.

Takvi strahovi su opravdani, kaže Harari, koji je govorio u ime elita i potvrdio „Nama jednostavno ne treba velika većina vas“.

Hararijeve izvanredne primedbe služe kao najsnažnije upozorenje do sada da WEF Klausa Švaba namerava depopulaciju sveta.

U međuvremenu, veoma kredibilan uzbunjivač koji je uhapšen u Evropi po nalogu Bajdenove administracije sada je proglašen nestalim. Njegova porodica strahuje da je ubijen.

 

 

 

 

Nulta Tačka/ThepeoplesVoice

Članak indeksiran 22.05.2023. Zadnji put osvježen 22.05.2023.

Ocijenjeno u analizi