FIJUČU MECI NA LINIJI RAZGRANIČENJA! Poginuli grčki vojnici u blizini granice sa Rusijom

Izvor/medij: Glas Javnosti
Ocjena: Dezinformacija
Raskrinkano u: Grci ubijeni u Ukrajini nisu bili vojnici

Grčko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da su dva njihova državljanina poginula, a još dva teško povrijeđena u incidentu sa ukrajinskim vojnicima u blizini linije razgraničenja sa proruskim snagama.

Ministarstvo navodi da su tri ukrajinska vojnika odgovorna za smrt i povrede četvorice Grka u selu Hranitneu blizu linije razgraničenja, preneo je Rojters.

PAKLENI PLAN UKRAJINACA! Čekamo Ruse na Crnom moru sa protivbrodskim raketama

PAKLENI PLAN UKRAJINACA! Čekamo Ruse na Crnom moru sa protivbrodskim raketama

Takođe se navodi da je incident izbio nakon što su se grčki i ukrajinski vojnici posvađali iz “beznačajnog razloga”. U saopštenju nije navedeno šta su Grci radili u toj oblasti, ali je zvaničnik grčkog ministarstva rekao da incident nema nikakve veze sa trenutnim sukobom u regionu.

Ukrajinske vlasti nisu odgovorile na Rojtersov zahtev za komentar.

Oko 300 državljana Srbije nalazi se trenutno u Ukrajini, od čega u Kijevu oko 100, a neki su već napustili tu zemlju, rekao je ambasador Srbije u Ukrajini Aca Jovanović. On je istakao da je Ambasada u Kijevu odmah prenela preporuku Ministarstva spoljnih poslova građanima Srbije u Ukrajini da razmotre mogućnost privremenog napuštanja teritorije te države.

BONUS VIDEO: Profesor doktor Snežana Šerbula otkriva kako nas truju arsenom

Članak indeksiran 24. 02. 2022 Zadnji put osvježen prije 5 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me