Forum Antiglobalista

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Teorija zavjere Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Lažna vijest koja traje: Henry Kissinger nije nikad govorio o “stadu koje će prihvatiti obaveznu vakcinaciju”

xxxx

PROGRAM REDUKCIJE STANOVNIŠTVA POD SKRIVENIM NAZIVOM - IMUNIZACIJA

F. William Engdahl

GMO su ono što Pentagon naziva "dominacija punog spektra". Kontrola nad svima, svugde, kroz vojnu, ekonomsku, zdravstvenu kontrolu (uključujući i psihologiju) i kontrolu hrane. Ovo je neverovatna priča o ljudima koji su mislili da se mogu "igrati Boga", ali to nisu. To je priča o aroganciji i pohlepi za moći. To je priča o našoj budućnosti kao zdravih ljudskih bića. To je priča o patentiranju života radi privatnih profita i
privatne kontrole nad ljudima.

Želeo bih odmah na početku reći koja je zapravo svrha GMO hrane. Od 1970-ih, službena politika Sjedinjenih Država je sistemsko ubijanje stanovništva širom sveta, posebno u resursima bogatim zemljama u razvoju. To je počelo dok je Henry Kissinger bio državni sekretar i savetnik za nacionalnu bezbednost predsednika Nixona na početku 1970-ih, u isto vreme kad je Kissinger pripremao prvi "naftni šok", koji sam opisao u knjizi Vek rata.

Kissinger je bio potrčko moćnih bogatih porodica, posebno familije Rockefeller. Kissinger je postavio jednog čoveka, dr. R. T. Ravenholta, u USAID ministarstvo spoljnih poslova. Ravenholt je bio odgovoran za AID-ov program "Masovna imunizacija". On je bio tek beznačajani birokrata politike stvorene na puno višem nivou, nivou Johna D. Rockefellera, Nelsona i Davida Rockefellera. Podršku joj je pružao tadašnji republikanski član Kongresa, George H. W. Bush, otac predsednika Juniora Busha.

Radilo se o programu redukcije populacije, skrivenom pod nazivom imunizacija. Američka vlada je potajno, kriminalno, sterilizovala desetine miliona žena širom sveta, u Africi, u Aziji, u Latinskoj Americi. Bili su mudri. Za obavljanje prljavih poslova koristili su druge, poput UN-ovog Fonda za populacione aktivnosti ili Svetsku zdravstvenu organizaciju (WTO).

F. William Engdahl

Članak indeksiran 05. 06. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me