Raskrinkavanje.ba

Govori Srbija → (FOTO) USTAŠKO-šiptarski KOALICIJA! Gotovina i Mesić pokazivali albanskog orla i podržali Džaku i Šaćirija!

26.06.2018
Tekst članka

Nakon provokacija švicarskih reprezentativaca Đerdana Šaćirija i Granita Džaka na utakmici sa Srbijom kada su pokazivali dvoglavog orla i poremećenih izjava Fudbalskog saveza Albanije da će jednog dana imati reprezentaciju "velike Albanije", sada su se Šiptarima u njihovim bolesnim provokacijama pridružili i Hrvati - zločinac Ante Gotovina i Stjepan Mesić.

Albanski mediji objavili su fotografiju ustaškog zločinca Ante Gotovine kako rukama pokazuje šiptarskog orla, hvaleći se na sva usta kako imaju potporu Hrvatske!

Ljudi imaju normalno: NSA traži od Bruxellesa da kritizira Srbiju

Poznato je da je Tuđman General Gotovina, šef genocidnog djelovanja Oluje, već prije viknuo s Siptarima, savjetujući ih kako bolje provesti etničko čišćenje Srba u hrvatskom receptu!

EKSKLUZIVNE KOSOVSKE KAZNENE IZRIČE: Uzeo me za penis, pa sam ga patoshao!

Gotov je u svibnju otišao u Prishtinu gdje se također sastao s ratnim zločincem koji je, poput njega, suđen u Haagu, Fatmir Limaj, gdje je radio taktike za napad na sjeverni Kosovo!

Nažalost, Gotovina nije jedini u svojoj bolesti! Potpuno otvoren, bez prikrivanja, pridružio mu se i bivši predsjednik Jugoslavije Stjepan Mesić, koji je pokazao orkestar Siptar.

DOSTUPI 3 MINI ŽIVOTA! KAKO PREGLEDITI DJECU KOJI SE KORISTE DROGA: Ovo bi trebalo biti RED ALARM svakom roditelju!

Mesić je poznat po svojim kontradiktornim izjavama, pa se svojevremeno hvalio kako je sahranio bivšu Jugoslaviju, a zatim je na komemoraciji u Jasenovcu rekao da ako netko govori i pjeva kao ustaša onda je on ustaša, pa da li to vrijedi iu ovom slučaju. Mesić, jesi li Siptar ako mi pokažete kao Shiptar ?!

HAOS U ZNANJU: ​​Ivanov službeno odbija potpisati sporazum o novom imenu Makedonije!

OBITELJSKI FILM U BEOGRADU: Zaustavite mlade ljude i idite ih da ih pretražite, pa pronađite NEZAPOSLENI PLEN!

Ugledajući se na svoje idole, bezbroj Hrvata je poput Gotovine i Mesića pružilo podršku Albancima, te se masovno slikaju sa šahovnicama pokazujući orla!

Članak indeksiran 04.07.2018. Zadnji put osvježen 04.07.2018.

Ocijenjeno u analizi