Raskrinkavanje.ba

Republika.rs → FOTOGRAFIJA KOJA SE ŠIRI DRUŠTVENIM MREŽAMA: Brižit Makron u doba kada je započela romansu sa maloletnim Emanuelom (FOTO)

05.03.2024
Tekst članka

Priča se da je Emanuel Makron osvojio pažnju svoje profesorke dok je glumio u jednoj predstavi, a ona mu je u tome pomogla.

Makronovi su primer skladnog braka kojem razlika u godinama nije, niti je ikad bila, problem u vezi.

Danas su poznati kao predsednik države i prva dama, a svojevremno su bili 40-godišnja profesorka francuskog i latinskog i maloletni 16-godišnji učenik.

Sada društvenim mrežama kruži fotografija Bridžit Makron sa bivšim suprugom Andreom-Luizom Auzierom koga je ostavila zbog Emanuela Makrona.

Priča se da je Emanuel Makron osvojio pažnju svoje profesorke dok je glumio u jednoj predstavi, a ona mu je u tome pomogla. Bilo je to početkom devedesetih.

Navodno se Makron kao učenik više družio s profesorima nego s vršnjacima pa se tako dodatno zbližio sa Bridžit. Njegovi roditelji su vrlo burno reagovali na njihovu romansu, ali njih dvoje su bili istrajni u nameri da svoju vezu održe i na kraju je krunišu brakom, koji je sklopljen 2007. godine, na istom mestu gde se ona prije 30 godina udala za svog bivšeg supruga.

Njihov brak bio je prava senzacija kada se Emanuel počeo sve više da se pojavlljuje u javnosti, najpre kao ministar, a zatim i kao predsednički kandidat 2016. godine.

Podsetimo, Tifen Ozijer, pastorka Emanuela Makrona, prošle nedelje je prvi put progovorila o vezi svoje majke sa budućim predsednikom Francuske.

Ozijer je imala samo 10 godina kad je saznala da njena majka viđa svog učenika koji je 25 godina mlađi od nje. Brižit je tada bila udata tako da je njeno troje male dece moralo da trpi stalna pitanja o "zabranjenoj vezi" u Amijenu na severu Francuske.

- Naučila sam mnogo o ljudskoj prirodi. Znam da moramo da se fokusiramo na suštinsko i da idemo napred ne uzimajući u obzir kritike. Napadi, kritike, presude... Još nije bila era društvenih mreža, ali bili smo u malom provincijskom gradu. Sve se zna. Uprkos svemu stajali su uspravno. Stekla sam otvoren um i želju da idem napred bez slušanja periferne buke. Stekla sam veću toleranciju - navela je Ozijer koja sada ima 40 godina u intervjuu objavljenom u četvrtak.

Članak indeksiran 07.03.2024. Zadnji put osvježen 08.03.2024.

Ocijenjeno u analizi