Raskrinkavanje.ba

Vidovdan → Gotovina i Mesić pokazivali albanskog orla i podržali Džaku i Šaćirija!

26.06.2018
Tekst članka

Nakon provokacija švicarskih reprezentativaca Đerdana Šaćirija i Granita Džaka na utakmici sa Srbijom kada su pokazivali dvoglavog orla i poremećenih izjava Fudbalskog saveza Albanije da će jednog dana imati reprezentaciju "velike Albanije", sada su se Šiptarima u njihovim bolesnim provokacijama pridružili i Hrvati - zločinac Ante Gotovina i Stjepan Mesić.

Albanski mediji objavili su fotografiju ustaškog zločinca Ante Gotovine kako rukama pokazuje šiptarskog orla, hvaleći se na sva usta kako imaju potporu Hrvatske!

 

 

Poznato je da je Tuđman General Gotovina, šef genocidnog djelovanja Oluje, već prije viknuo s Siptarima, savjetujući ih kako bolje provesti etničko čišćenje Srba u hrvatskom receptu!

 

Gotov je u svibnju otišao u Prishtinu gdje se također sastao s ratnim zločincem koji je, poput njega, suđen u Haagu, Fatmir Limaj, gdje je radio taktike za napad na sjeverni Kosovo!

Nažalost, Gotovina nije jedini u svojoj bolesti! Potpuno otvoren, bez prikrivanja, pridružio mu se i bivši predsjednik Jugoslavije Stjepan Mesić, koji je pokazao orkestar Siptar.

 

Mesić je poznat po svojim kontradiktornim izjavama, pa se svojevremeno hvalio kako je sahranio bivšu Jugoslaviju, a zatim je na komemoraciji u Jasenovcu rekao da ako netko govori i pjeva kao ustaša onda je on ustaša, pa da li to vrijedi iu ovom slučaju. Mesić, jesi li Siptar ako mi pokažete kao Shiptar ?!

 

 

Ugledajući se na svoje idole, bezbroj Hrvata je poput Gotovine i Mesića pružilo podršku Albancima, te se masovno slikaju sa šahovnicama pokazujući orla!

 

informer

Članak indeksiran 04.07.2018. Zadnji put osvježen 04.07.2018.

Ocijenjeno u analizi