HAOS U CRNOJ GORI! Ljudi masovno bežali sa plaže, NASTALA TOTALNA BLOKADA…

Izvor/medij: Cenzurisano
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti Ispravljeno
Raskrinkano u: Magazin Dan: Stvaranje panike kao sredstvo za “lov na klikove”

-

Kada su u pitanju vlasnici hotela i apartmana iz Neuma su rekli da imaju jš koji smještaj namontiran na postojići da bi se opet tražio krevet više. Dok su prošle godine najveći minus imali Crna Gora i Hrvatska, koji nisu nikako mogli da rade, a njihove granice su bile poptuno zatorene, a tek su ponovno otvoreno tek 9. novembra. Oni su uvijek brojali veliki broj stranih turista koji dolaze svake godine ali ovaj put je bio veliki minus.

Također, znamo da su zbog koorna virusa mnoge države, kao što smo već nabrojali pretrpili veliki minus kada su u pitanju finansije. Zbog širenja virusa su prinuđeni da zatvore granice, tako da je turizam bio na zavidnom nivou nego prije. Crna Gora je jedna od najposećenijih za vrijeme ljeta, međutim između Srbije i Crne gore su bili malo odnosi zategnuti u posljednje vrijeme, veliki broj Srba je opet odlučio da ljetuje u Crnoj Gori.

PA su svi otišli u Crnu Goru na ljetovanje, pa je došlo do naglog pogoršanja epidemiološke situacija sa pandemijom, pa je počeo da raste broj zaraženih. Pa je zbog toga krizi štav Srbije izdao naredbu da se svi do petka u 18 sati moraju vratiti u Srbiju, inaće morati da odgovaraju. Dok će test da rade odmah na granici zbog toga je bo veliki haos i kolaps sa kolonama.

Članak indeksiran 12. 08. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me