Raskrinkavanje.ba

Srbin → HAPŠENJE BILL GATEA! Tisuće ustaju protiv medicinskog fašista (VIDEO)

17.09.2020
Tekst članka

MNOGI su Australci izašli na ulice i zatražili uhićenje milijardera Billa Gatesa dok se na zidu u Melbourneu pojavio ogroman napad, napadajući ljubitelje cjepiva.

 

Divovska ulična umjetnička djela prikazuju osnivača Microsofta kako se smiješi i drži štrcaljku, govoreći: "Vrijeme je da instalirate ažuriranje."

- Mural je stvoren dok se Australija nastavlja pobuniti protiv "oštre cenzure, nadzora od zida do zida, digitalizacije valuta i rigidnih socijalnih kontrola, uključujući represivne blokade". Mural je potpisao @Lushsuk, anonimni umjetnik otpora.

U međuvremenu, rastu prosvjedi u gradovima diljem Australije. Australci i dalje zahtijevaju da se Bill Gates suoči s optužbama za "zločine protiv čovječnosti".

U svibnju su se velike skupine okupile ispred parlamenta u Melbourneu i uzvikivale "uhiti Billa Gatesa".

Okupljeni su provalili u skandiranje "uhiti Billa Gatesa" na prosvjedu protiv zaključavanja u Parlamentarnoj kući u Melbourneu @theage . Gužva je znatno porasla od podneva. pic.twitter.com/T13u3s7Ld7

- Rachael Dexter (@rachael_dexter) 10. svibnja 2020

 

Robert F. Kennedy je zahvalio uličnom umjetniku na "udaru" za slobodu.

- Hvala Lushsuku koji je postigao bod za slobodu.

"Carstvo vijesti i cjepiva Ruperta Murdocha uskladilo se s kartelom međunarodne zdravstvene agencije Billa Gatesa kako bi Australija postala poligon za njihov" veliki reset, globalnu devoluciju od demokracije do medicinskog fašizma ", nastavio je Kennedy.

- Pozivajući se na biosigurnost, australski tehnokrati uveli su oštru cenzuru, nadzor od zida do zida, digitalizaciju valuta i rigidne socijalne kontrole, uključujući represivne blokade i obveznu maskiranje - sve bez najave. Kako bi zadržao kontrolu i poslušnost, diktatorski režimi koriste strah kako bi opravdali ukidanje kulture, samoizražavanja i osobnih sloboda, nastavio je.

Kao što je "Neon Nettle" ranije izvijestila, slične scene dogodile su se u Njemačkoj prošlog mjeseca, kada su građani poplavili ulice Berlina s desecima tisuća ljudi u znak protesta protiv Gatesa i velikih farmaceutskih kompanija. Bill Gates i njegova supruga Melinda posljednjih su mjeseci pod sve većim nadzorom. zbog sve većeg sudjelovanja u svjetskim zdravstvenim problemima, prije svega, interesa za pandemiju COVID-19 i utrku cjepiva.

Krajem kolovoza na masovnom skupu u Njemačkoj zabilježene su velike gužve koje zahtijevaju da se čovječanstvo probudi i odbije Billa Gatesa, kada su ga prosvjednici nazvali "svjetskim zdravstvenim diktatorom".

Članak indeksiran 12.10.2020. Zadnji put osvježen 12.10.2020.

Ocijenjeno u analizi