Raskrinkavanje.ba

Banjaluka net → HILJADE AUSTRALIJANACA NA ULICAMA: “Uhapsite Bila Gejtsa” (VIDEO)

18.09.2020
Tekst članka

Veliki broj Australijanaca izašao je na ulice, zahtijevajući hapšenje milijardera Bila Gejtsa uz optužbe za “zločine protiv čovječnosti”.

Na velikom muralu u Melburnu prikazan je osnivač Majkrosofta kako se smiješi i drži špric, govoreći: “Vrijeme je da instalirate apdejt”.

Advokat Robert F. Kenedi zahvalio je uličnom umjetniku što je na pravi način prikazao onog koji utiče na našu slobodu.

– Carstvo Ruperta Mardoka sarađuje sa kartelom međunarodne zdravstvene agencije Bila Gejtsa kako bi Australija postala poligon za njihovo “veliko resetovanje” – rekao je Kenedi, prenose Večernje novosti.

– Pozivajući se na biološku sigurnost, australijski tehnokrati uveli su oštru cenzuru, nadzor, digitalizaciju valute i rigidne socijalne kontrole, uključujući represivne blokade i obavezno nošenje maski – nastavio je on.

Slične scene zabilježene su i u Njemačkoj prošlog mjeseca, kada su desetine hiljada ljudi preplavili ulice Berlina u znak protesta protiv Gejtsa i velikih farmaceutskih kuća, prenose Novosti.

Bil Gejts i njegova supruga Melinda su posljednjih mjeseci pod sve većom lupom javnosti zbog njihovog učešća u svjetskim zdravstvenim pitanjima, prije svega, interesovanja za pandemiju kovid 19.

 

 

(A.M/banjaluka.net)

Članak indeksiran 12.10.2020. Zadnji put osvježen 12.10.2020.

Ocijenjeno u analizi