Raskrinkavanje.ba

Croativ → Hoće li Bill Gates biti suđen za “zločine protiv čovječnosti”? PETICIJA DOBILA ZAPANJUJUĆE RAZMJERE

25.05.2020
Tekst članka

Peticija za istragu protiv Billa Gatesa za „zločine protiv čovječnosti“ i „medicinske zloupotrebe“ dobila je zapanjujućih preko 434.000 potpisa zabrinutih građana, utrostručujući tako neophodan broj za dobijanje odgovora od Bijele kuće.

Kako je peticija tek na pola puta, sasvim je moguće da će dostići čak i milijun potpisa, što bi bilo deset puta više od potrebnih 100 tisuća.

>> Internetski mit ili urbana legenda: Je li ‘BILL GATES III’ – Antikrist?

Platforma „Mi ljudi“, peticijom, od savezne vlade zahtijeva da pozove Kongres na otvaranje istrage o Gatesovoj Fondaciji.

Trenutno jedna od najpopularnijih peticija, koja je raspisana 10. travnja i koja je dostigla neophodnih 100.000 potpisa u roku od nekoliko dana, Bijeloj kući ne ostavlja mnogo prostora osim da Kongresu uputi zahtjev za istragu.

>> EKSKLUZIVNO Dr Rashid Buttar: Fauci IZNOSI LAŽNE pandemijske brojeve… Ministarstvo zdravstva potvrdilo! 

Platforma za peticije omogućava svakom američkom građaninu „da postane agent promjene“ – i, ako peticija dobije 100.000 potpisa u roku od 30 dana, Bijela kuća će „se pobrinuti da se nađe ispred odgovarajućih političkih eksperata“. 

„Mi ljudi“ omogućava američkoj javnosti da poduzme razne akcije na način koji im ranije nije bio dostupan, a to je da bilo tko, bilo gdje, direktno razgovara sa vladom.

>> (VIDEO) NOBELOVAC ŠOKIRAO: Koronavirus kreiran u laboratoriju od HIV virusa

Robert F. Kennedey Jr., nećak bivšeg predsjednika Johna F. Kennedeya, također je oštro kritizirao Gatesa zbog onoga što on opisuje kao “mesijansko uvjerenje da je određen za spas svijeta tehnologijom.”

Podsjetimo, Bill Gates je javno izrazio zainteresiranost za „smanjenje rasta populacije“ za 10-15%, cijepljenjem. On je, zajedno sa UNICEF-om i SZO, već optužen da namjerno sterilizira kenijsku djecu upotrebom skrivenog antigena HCG u cjepivima protiv tetanusa.

>> ZAŠTO NITKO NE SLUŠA SVJETSKOG STRUČNJAKA ZA VIRUSE koji kaže da postoji jednostavan tretman za Covid-19

Veliku blamažu Gates je već iskusio u Indiji odakle je protjeran jer su tisuće djece ostala invalidi poslije upotrebe njegova cjepiva. I Indian Journal of Medical ethics donio je članak o smrti ove djece.

Ustvari, prema čvrstom uvjerenju mnogih iz stručne javnosti, analitičara, te ljudi iz geopolitike, Bill Gates otvoreno radi na nasilnom smanjenju stanovništva planete gonjen suludom idejom da je to opasnost za planetu, a ne ratovi i zagađenja.

Članak indeksiran 08.05.2020. Zadnji put osvježen 08.05.2020.

Ocijenjeno u analizi