HORROR U SARAJEVU: Ubio i Zapalio svoja dva sina i na kraju izvršio samoubistvo!

Izvor/medij: Dnevni-avaz.xyz
Ocjena: Klikbejt Lažna vijest
Raskrinkano u: Niko nije “ubio i zapalio svoja dva sina” u Sarajevu

Texas Longhorn Sarajevo: Vlasti su tragale za Mandeep Singhom (37) iz Fort Worth-a, koji je bio osumnjičeni za brutalno ubojstvo svoje djece nakon gorkog razvoda. Singhovo tijelo pronađeno je u ponedjeljak u okrugu Cooke, oko milju daleko od zapaljenog automobila, koji je u blizini državne linije u Oklahomi, oko 65 milja sjeverno od Fort Worth-a.

Čini se da je Singh preminuo od samo zadobijene rane rane, rekao je šerif okruga Cooke Terry Gilbert.

Gilbert je rekao da istražitelji smatraju da je slučaj bio ubistvo samoubistvo.

“Nije utvrđen nikakav motiv”, rekao je Gilbert u utorak u izdanju vijesti.

Tragičan završetak porodice zatvorio je poglavlje za Singha i njegovu bivšu suprugu koja su uključivala porodični napad, klase roditelja i osporavala pitanja u vezi s njihovom imovinom, uzdržavanjem djece i zdravstvenim osiguranjem za djecu, prema policijskim izvještajima Fort Suda i sudskim dokumentima.

Njegova bivša supruga nedavno je dobila ograničavajuće naređenje protiv njega kojim je on nalagao da nema kontakta s njom osim ako se ne radi o djeci.

DFPS je rekao da je odjel ranije imao kontakt s porodicom prije više od godinu dana, ali „ta interakcija nije uključivala ozljede djece“.

Porodica se okupila u kući u bloku 9000 Georgetown Placea u ponedjeljak navečer. Djeca koja je par zajedno živjela tamo su s majkom, Singhovom bivšom suprugom, Narinder Pal Kaur.

Jedan čovjek je odmahnuo glavom i rekao “ne danas” kada je novinar Fort Worth-a Star-Telegram prišao kući.

U sudskoj dokumentaciji piše da se Singh tokom razvoda braka iselio iz kuće i u blok 3900 u ulici Spencer, u istom kvartu. Nitko nije odgovorio na kucanje na vratima u ponedjeljak navečer.

ISTRAŽIVANJE ČUDA
Šefov šerif ureda okruga Cooke primio je u nedjelju poziv o automobilu koji je gorio usred seoskog puta na sjeverozapadu županije Cooke.

Muensterski dobrovoljni vatrogasci odgovorili su na lice mjesta, ugasili plamen i pronašli ostatke dvoje djece.

Johnson, pravda mira, rekao je u utorak da je automobil uništen u vrijeme kada su vatrogasci stigli.

“To je ranč i malo ljudi živi na taj način”, rekao je Johnson. “Dakle, prošlo je neko vrijeme prije nego što je iko uopće pozvao vatru.”

Na mjesto događaja izašli su zastupnici i istražitelji okruga Cooke, vatreni maršal i Texas Rangers i započeli istragu. Vlasti su utvrdile da je požar namjerno podmetnut i izdale su nalog za Singhovo hapšenje zbog optužbi za smrtno ubistvo, rekavši da se vjeruje da je naoružan i opasan.

Zastupnici okruga Cooke pronašli su Singha mrtvog oko 12:30 poslije podne. Ponedeljak u krevetu. Njegovo tijelo bilo je na području jako pokrivenom drvećem i četkama, rekao je šerif.

PRETHODNI DOMAĆI ASSAULT, RASPORED
Singh je ranije uhićen u listopadu 2016. u Fort Worthu pod optužbom za napad s tjelesnim ozljedama prema Kauru, koja je tada bila njegova supruga, prema sudskim dokumentima okruga Tarrant.

Policija je odgovorila na 911 zatvaranje i otvorenu liniju u kući u Fort Worthu. Singhova supruga, 38, prijavila je da je napadnuta.

Singh je osuđen na uvjetnu kaznu zatvora u trajanju od 15 mjeseci u maju 2017. Optužba je odbačena u kolovozu 2018. godine nakon što je odslužio kaznu, prema sudskim dokumentima.

Kaur je podnijela zahtjev za razvod u julu 2017. godine, prema sudskim dokumentima, a Sing je podnio nekoliko dana kasnije. Vjenčali su se 31. decembra 2008. godine, a zajedno su prestali živeti 30. oktobra 2016.

U svojoj molbi za razvod, Singh je od suda zatražio da mu supruga isplati izdržavanje djeteta, premije zdravstvenog osiguranja za pokrivanje djece i 50 posto neosiguranih zdravstvenih troškova djece dok je slučaj još u tijeku.

Sing i njegova supruga bili su nekoliko dana na sudu tokom razvoda. Stekla je potvrdu za osnovno druženje u decembru 2017. godine, prema sudskoj evidenciji.

Izvještaj suda kaže da je Singhu bilo dopušteno voditi djecu u New York u ljeto 2018. godine sve dok je svojoj ženi dao telefonski broj, a djedovi i bake osigurali su da se vrati s djecom.

Ročište u novembru 2018. godine bilo je za sporna pitanja poput podjele imovine i dugova, čuvanja stanova, posjeda, izdržavanja djece i zdravstvenog osiguranja za dijete.

Razvod je odobren u novembru 2018. godine, ali su Singh i njegova bivša supruga nastavili ročišta na sudu ove godine, prema sudskim dokumentima.

    Članak indeksiran 20. 10. 2019 Zadnji put osvježen prije 11 mjeseci
    Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me