** IMA LIJEKA ZA KORONA VIRUS **

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Teorija zavjere Pseudonauka Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: “Hajdemo u planine, hajdemo u tunele”: Mediji i ministri u morbidnoj kampanji Semira Osmanagića

VIDEO) Dr. Semir Osmangić tvrdi: Mi u Visokom imamo dva lijeka za koronavirus

13. Marta 2020.
Doktor Semir Osmanagić, prvi čovjek Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” i projekta visočkih piramida, gostovao je u petak navečer na Face TV-u gdje je govorio o koronavirusu i ‘lijeku’ za ovaj virus koji postoji u Visokom.

Neobične tvrdnje koje su izazvale veliki interes bh. javnosti možete i sami poslušati u cjelokupnom gostovanju koji vam donosimo u ovom tekstu.

Dr. Osmanagić je govorio o Wuhanu koji je, kako kaže, već desetljećima centar za razvoj bioloških oružja i virusa, te da nije čudno zašto se koronavirus pojavio upravo u ovom kineskom gradu. Ipak, ono što je najviše zaintrigiralo ljude jeste njegova tvrdnja da u Visokom postoje dva lijeka za koronavirus, a o čemu je riječ poslušajte i sami.

● Zvanična stranica FACE-a http://face.ba ● Facebook https://www.facebook.com/facetv.ba ● Instagram http://instagram.com/facetv ● Pretplatite se na FACE yout...

YOUTUBE.COM

Dr. Osmanagić: Korona je projekat, nije neizlječiva, mi imamo “lijek”! Virus patentiran 2015!

● Zvanična stranica FACE-a http://face.ba ● Facebook https://www.facebook.com/facetv.ba ● Instagram http://instagram.com/facetv ● Pretplatite se na FACE yout...

Članak indeksiran 24. 03. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me