"INFOSRPSKA": STANIVUKOVIĆ NOVI GRAD HRVATSKE INFORMACIJSKE SLUŽBE

Izvor/medij: Srna
Ocjena: Pristrasno izvještavanje Teorija zavjere Manipulisanje činjenicama
Raskrinkano u: Stanivuković, omiljena tema RTRS i "Infosrpske"

BANJALUKA, 26. VELJAČA - Samozvani borac protiv siromaštva i ljudskih prava i egzibicionistički željan javne promocije, zastupnik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Draško Stanivuković, novi je član engleske obavještajne službe i njezinog zamjenika u BiH, koji personificira glavni direktor destabilizacije Srpske Robert Kort, piše portal "Infosrpska".

 

Prema portalu, Kort je vodio niz akcija kako bi destabilizirao Srbe - od prosvjeda grupe "Pravda za David" do slučaja Stanivuković. 

"Zato je Bi-Bi-Si bio u Banja Luci u trokrevetnoj sobi u Versaillesu, u vili tajkuna Stanivukovića. Bio je smješten u Versaqiju s tri sjedišta od nekoliko tisuća eura u svojoj" Hollywoodskoj "vili u Banja Luci, koju je osobno promovirao Goga Sekulić u video za jednu njenu pjesmu snimljenu u toj vili, s mladim tajkunom, intervjuirao je Bi-Bi-Si Pol Mos, novinar kojeg je citirao "Infosrpska".

U tekstu se naglašava da je "mladi tajkun Stanivuković, koji se, ne žaleći se na novac, gradi političku karijeru, očito preuzeo ne samo PDP, nego i neke druge kompetencije koje je osnivač PDP-a Mladen Ivanić, poznat i kao otac britanskih vrijednosti u ovoj regiji, ao i slušatelj engleskih obavještajnih službi od srpskog naroda. " 

"Infosrpska" podsjeća da je Ivanić rekao televiziji N1 da "Draško ima punu podršku i ima vrlo dobre temelje vrijednosti".

"Je li Ivanić razmišljao o" temeljnoj vrijednosti "namještaja 'Versa' u vili Stanivuković ili o višemilijunskoj vili, ali to je dilema. Općenito, držeći narod 'Gdje sam te rasla', Ivanić je konačno otvorio. nasljednik PDP-a i novi promotor engleskih vrijednosti koji će ga zamijeniti i biti vjerni sluga engleske obavještajne službe od srpskog naroda i drag mladi prijatelj šefa sarajevskog ureda Roberta Cortea ”, piše Infosrpska. 

Zbog svega navedenog, Ivanić je rekao da je Stanivuković "istinski posvećen demokraciji 

" . Čini se da nema demokracije bez engleske obavještajne službe, Roberta Korta, Mladena Ivanića i njegovog nasljednika iz Versaceovog trosjeda i Val Bi-Bi. - Si Draško Stanivuković ",

Članak indeksiran 28. 02. 2019 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me