Raskrinkavanje.ba

YouTube: Balkan Info → INTERVJU: Velibor Vukašinović - Gledamo pad carstva koje je vekovima držalo svet u šaci! (31.5.2022)

31.05.2022
Tekst članka

Gost emisije "Intervju" bio je Velibor Vukašinović, pilot i nekadašnji direktor bivšeg JAT-a. U toku pilotske karijere bio je i pilot ratnog vazduhoplovstva.

Karijera mu je omogućila da proputuje svet, ali i da vidi nešto što većina smatra teorijama zavere. Iz kokpita je video NLO-e, a saznao je i istinu o tzv. kemtrejlsima, tj. tragovima izduvnog sistema aviona koji često prošaruju nebo. Bavio se i temom oblika Zemlje, eventualnih "posetilaca" naše planete i o tome za gledaoce BALKAN INFO produkcije iznosi interesantne argumente. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama. Emisija je snimljena 14.05.2022. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Nemanja Oblaković. ************************************************************* Svi koji verno prate emisije i žele da pomognu rad naše produkcije to mogu učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure. PAYPAL - Donacije za našu produkciju https://www.paypal.me/tvbalkaninfo/ PATREON - Donacije za našu produkciju https://www.patreon.com/tvbalkaninfo/ BALKAN INFO - Druge mogućnosti za donacije https://www.balkaninfo.rs/donacije/ ************************************************************* Rad naše produkcije možete podržati kupovinom majica, dukserica, šolja i drugih proizvoda koji uz moderan i elegantan dizajn promovišu vrednosti za koje se svi zajedno borimo. BALKAN INFO - Zvanična online prodavnica https://www.balkaninfo.rs/prodavnica/ TEESPRING - Online prodavnica (samo za inostranstvo) https://teespring.com/stores/tvbalkan... ************************************************************* BALKAN INFO je nezavisna medijska produkcija osnovana u junu 2015. godine u Beogradu. Prepoznati smo kao glas svih koji ne žele da budu deo kratkotrajnih projekata i saveza, svih onih koji poštuju srpske tradicionalne vrednosti i koji čuvaju sećanje na naše slavne pretke. BALKAN INFO - Nezavisna medijska produkcija https://www.youtube.com/tvbalkaninfo/ DOKUMENTARNE EMISIJE BALKAN - Kratki snimci https://www.youtube.com/dokumentarcib... NAUKA I MISTERIJE BALKAN - Naš drugi kanal https://www.youtube.com/channel/UCcn8... ************************************************************* Naš rad možete pratiti i na drugim društvenim mrežama: BALKAN INFO - Facebook https://www.facebook.com/tvbalkaninfo BALKAN INFO - Instagram https://www.instagram.com/tvbalkaninfo/ BALKAN INFO - Twitter https://twitter.com/tvbalkaninfo *************************************************************

Članak indeksiran 04.07.2022. Zadnji put osvježen 04.07.2022.

Ocijenjeno u analizi