IRANKA PROŠLA 50 ESTETSKIH OPERACIJA JER ŽELI SLIČITI ANGELINI JOLIE: ‘Izgledaš više kao Mrtva mladenka’

Izvor/medij: Net hr
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Ne, djevojka iz Irana nije imala 50 plastičnih operacija kako bi ličina na Angelinu Jolie

Na Instagramu ju prati gotovo 350.000 ljudi, većina ipak samo zato što ne vjeruje onome što vidi… Iranka Sarah Tabar (29) navodno je prošla nevjerojatnih pedeset estetskih operacija kako bi što više nalikovala slavnoj glumici Angelini Jolie. Osim operacija, Sarah se izgladnjivala i spala na tek četrdeset kilograma kako bi joj lice ‘upalo’, poput Angelininog. Njezina je preobrazba privukla mnogo pratitelja na društvenim mrežama. Iako ima tek nešto više od 30 objava na Instagram profilu privukla je čak 349 tisuća fanova. Doduše, ‘fan’ možda nije prava riječ jer mnogo od njih joj poručuju da izgleda kao truplo, zombi ili ju uspoređuju s likom iz animiranog filma ‘Mrtva mladenka’. Ipak, kako prenosi Daily Mail, neki njeni fanovi tvrde da je sve rezultat vještog korištenja šminke i silikonskih dodataka kakvi se koriste u filmu. Kao primjer navode da na različitim fotografijama nos i obrazi potpuno drugačije izgledaju, a usnice su različite debljine. Doduše, drugi tvrde da su te fotografije prije nekih operacija.

 

Iranka Sarah Tabar (29) navodno je prošla nevjerojatnih pedeset estetskih operacija kako bi što više nalikovala slavnoj glumici Angelini Jolie.

 

 

 

 

Osim operacija, Sarah se izgladnjivala i spala na tek četrdeset kilograma kako bi joj lice ‘upalo’, poput Angelininog.

 

 

 

Njezina je preobrazba privukla mnogo pratitelja na društvenim mrežama. Iako ima tek nešto više od 30 objava na Instagram profilu privukla je čak 349 tisuća fanova.

 

 

 

Doduše, ‘fan’ možda nije prava riječ jer mnogo od njih joj poručuju da izgleda kao truplo, zombi ili ju uspoređuju s likom iz animiranog filma ‘Mrtva mladenka’. Ipak, kako prenosi Daily Mail, neki njeni fanovi tvrde da je sve rezultat vještog korištenja šminke i silikonskih dodataka kakvi se koriste u filmu. Kao primjer navode da na različitim fotografijama nos i obrazi potpuno drugačije izgledaju, a usnice su različite debljine. Doduše, drugi tvrde da su te fotografije prije nekih operacija.

Članak indeksiran 01. 07. 2019 Zadnji put osvježen prije 10 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me