Raskrinkavanje.ba

Žena Portal → Isplivala Najveća Tajna Rogera Federera: Sin Je Poznatog Srpskog Pjevaća I Sve Se Sad Saznalo – Foto

20.02.2019
Tekst članka

Jedan od najboljih tenisera Roger Federer je osoba koja je u svojoj karijeri uspio mnogo toga te je posatao jako kvalitetan sportista.

 

On je uspio da osvoji preko dvadeset Grand Slam turnira širom svijeta u pojedinačnoj konkurenciji te je tako jedini muški teniser koji je postao sa najviše konkurencije u historiji tenisa.

 

Naime Federer je jedan od osam muških tenisera koji je u svojoj dugogodišnjoj teniskoj karijeri osvojio sva četiri Grand Slam turnira u pojedinačnoj konkurenciji I to uz Andre Agasija , Conoorisa I Nadala on je jedini teniser koji je sve te turnire na tri različite podloge , kao što su trava zemlja I tvrda podloga.

 

 

Naime putem Interneta je krenula da kruži jedna urnebesna fotografija na kojoj je prikazan njegov rođeni otac , a to je tajna koja je čuvana jako dugo godina. Naime mnogi su odmah uporedili njegovog oca sa poznatim srbijanskim pjevačem Ninom Rešićem te je odmah krenula špekulacija da je on njegov sin koji je nastao iz braka u Švicarskoj kada je Nino imao 17 godina.

 

 

Članak indeksiran 07.03.2019. Zadnji put osvježen 07.03.2019.

Ocijenjeno u analizi